Assortiment

Een goede indruk achterlaten met bedrijfskleding?

Of u bedrijfskleding nu gebruikt als dagelijkse kleding of als bescherming. Goed verzorgde bedrijfskleding zorgt voor een goede uitstraling van uw bedrijf. Wilt u ook een goede indruk achterlaten? Wij helpen u graag! Kies voor de juiste aankleding van uw bedrijf. Gewoon doen!

Planet Group is een totaal aanbieder

Planet Group is een succesvolle totaal aanbieder van bedrijfskleding. Ter completering van ons aanbod hebben wij ook een uitgebreid assortiment werkschoenen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Op basis van onze ervaring hebben wij de beste artikelen geselecteerd van een aantal gerenommeerde merken. Hierbij hebben we rekening gehouden met draagcomfort, duurzaamheid en kwaliteit.

Planet Group biedt naast een uitgebreide assortiment ook een klantgerichte dienstverlening aan. Planet Group kan alles leveren en voorzien van bedrukking en/of borduring. Maar Planet Group gaat verder. Ons motto is: Maak de aankleding van uw bedrijf onze zorg!

Bedrijfskleding & werkkleding online bestellen op Workplanet

Al bijna 20 jaar is Planet Group totaal aanbieder voor het aankleden van verschillende bedrijven. Wij leveren aan bedrijven in de meest uiteenlopende branches, zoals: Automotive, Beveiliging en Hospitality, Bouw en Installatie, Horeca, Industrie, Land- en tuinbouw, Transport & Logistiek, Voeding en Visserij, Weg en Waterbouw, Zakelijke Dienstverlening en Zorg. Planet Group zorgt voor de aankleding van bedrijven en particulieren. Wilt u liever online een bestelling plaatsen? Bekijk dan ons aanbod werkkleding op Workplanet. Op Workplanet vind jij topmerken zoals: Dickies, Beckum, Crosshatch, Ocean en Blaklader.

Werkschoenen & veiligheidsschoenen

Het kiezen van de juiste werkschoenen zorgt ervoor dat werknemers veilig en comfortabel werkzaamheden kunnen uitvoeren. Werkschoenen die aan strenge veiligheidsnormen voldoen, worden ook wel veiligheidsschoenen genoemd. Planet Group heeft meer dan 1000 paar veiligheidsschoenen in het assortiment voor heren en dames. Wilt u werkschoenen online bestellen? Bekijk dan ons aanbod werkschoenen op Workplanet. Wij bieden onder andere de volgende topmerken aan: Meindl werkschoenenDickies werkschoenenLowa werkschoenen, Elten werkschoenen, Diadora werkschoenen, Timberland werkschoenen of Reebok werkschoenen.

Persoonlijke Beschermingsmiddelen (pbm)

PBM of Persoonlijke BeschermingsMiddelen zijn er voor de veiligheid op het werk. Planet Group biedt u een uitgekiend assortiment voor de bescherming tijdens het werk. Voor elk doel en elk budget kunnen we u een passend artikel leveren.

Custom Made

Uw idee op de werkvloer. Laat u inspireren door de hoogwaardige producten in onze catalogus. Wellicht bent u op zoek naar iets heel speciaals, helemaal toegespitst op uw eigen ideeën. Custom made kleding is bij Planet Group eveneens geen probleem. Wij hebben samenwerkingsverbanden met verschillende producenten, waardoor wij relatief snel specials voor u kunnen maken. Neemt u ook hiervoor gerust contact met ons op.

Aanvullend assortiment

Inspelend op de behoefte van onze klanten, hebben wij het assortiment gecompleteerd. Onze dienstverlening sprak de klanten danig aan dat ze ook aanpalend assortiment bij ons af wilden nemen. Soms komt deze behoefte vanuit de klant, omdat zij goed advies willen op het gebied van veiligheid. Anderzijds omdat wij het logo al in het bezit hebben van eerdere bestellingen en bedrukkingen. Aangezien dienstverlening en de behoefte van de klant van groot belang zijn, is het selecteren van leveranciers en producten bij ons een belangrijk aspect. Met de huidige invulling van het assortiment en onze kennis op dit gebied, bieden wij nu ook een assortiment van safetyproducts en promotionele artikelen aan.