Assortiment

Planet Group heeft als totaal aanbieder van werkkleding, bedrijfskleding, werkschoenen en pbm een uitgebreid assortiment. Dit assortiment leveren wij aan zowel bedrijven als particulieren. Afhankelijk van het product kunnen wij vrijwel alles voorzien van bedrukking en/of borduring.

Werkkleding

De belangrijkste eigenschap van goede werkkleding is het bieden van bescherming tijdens het werk. Ook is het van belang dat werkkleding de juiste pasvorm en uitstraling heeft.

Meer informatie over werkkleding.

Bedrijfskleding

Planet Group begrijpt als geen ander hoe belangrijk een eerste indruk kan zijn. Nette, representatieve bedrijfskleding bestaat voornamelijk uit: pantalons, overhemden en blousen, gilets, blazers, rokken en colberts.

Meer informatie over bedrijfskleding.

Werkschoenen

Het kiezen van de juiste werkschoenen zorgt ervoor dat werknemers veilig en comfortabel aan de slag kunnen. Werkschoenen die aan strenge veiligheidsnormen voldoen, worden ook wel veiligheidsschoenen genoemd.

Meer informatie over werkschoenen.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm)

Pbm (Persoonlijke Beschermingsmiddelen) zijn er voor de veiligheid op het werk. Voorbeelden van pbm zijn adembescherming, zoals stofmaskers, maar ook gehoorbescherming en gelaatsbescherming.

Meer informatie over pbm.

Custom made

Uw idee op de werkvloer. Laat u inspireren door de hoogwaardige producten in onze catalogus. Wellicht bent u op zoek naar iets heel speciaals, helemaal toegespitst op uw eigen ideeën.

Neem gerust contact met ons op.

Online aanbod

Bekijk ook eens ons online aanbod op Workplanet.