Branches

Werkkleding, bedrijfskleding en werkschoenen verschillen per beroep. Zo lopen dragers in de zorg graag in lichte, hygiënische zorgklompen. Terwijl een drager in de bouw liever sterke, (iets) zwaardere veiligheidsschoenen draagt. Door de jaren heen is Planet Group uitgegroeid tot een echte specialist op het gebied van beroepskleding.

Zorg

Planet Group heeft een ruim aanbod met bekende zorgkleding merken, zoals De Berkel, Haen en BP. Dit aanbod bestaat o.a. uit zorgjasjes, zorgklompen, zorgbroeken, doktersjassen en tunieken.

Meer informatie over zorgkleding.

Bouw en installatie

Beroepskleding in deze branche kan wel tegen een stootje! Bijvoorbeeld de sterke Grisport 803 werkschoenen of de schildersbroeken van Workman. De komende jaren worden er steeds meer woningen gebouwd. Hierdoor zal deze sector sterk gaan groeien.

Meer informatie over bouwkleding.

Horeca

Twee belangrijke merken die horecakleding produceren, zijn Chaud Devant en CG Workwear. Denk bijvoorbeeld aan horeca sloven, koskjassen en pantalons. Maar ook de werkschoenen zijn erg belangrijk voor deze branche.

Lees meer over horecakleding.

Zakelijk

Zakelijke beroepskleding wordt gekenmerkt door een nette, representatieve uitstraling. Bijvoorbeeld het pak of de metaalvrije veiligheidsschoenen die een beveiliger aan heeft. Of de bedrijfskleding die gedragen wordt in de zakelijke markt.

Lees meer over zakelijke bedrijfskleding.

Lassen

Beroepskleding die geschikt is om in te lassen, voldoet aan extreem hoge veiligheidseisen. Het materiaal mag bijvoorbeeld niet vlam vatten. Dit geldt voor het materiaal van de kleding, maar ook van de schoenen.

Lees meer over laskleding.

Visserij

Werkkleding voor de visserij is waterdicht en stoot vuil af. Sommige kleding stoot ook nog andere substanties af, zoals oliën en benzine. Wij bieden veel viskleding aan van het merk Ocean.

Lees meer over viskleding.

Food

Werkkleding dat geschikt is voor de voedselbranche vertoont grote overeenkomsten met de visserij. Meestal hebben dragers een waterdicht en vuilafstotende outfit aan.

Lees meer over werkkleding voor de voedselbranche.

Online

Kijk ook eens op onze webshop Workplanet voor ons online aanbod.