Werkkleding Food

Werkkleding Food bestellen? Deze kleding voldoet aan zeer strenge veiligheidseisen. Op deze manier worden er zo min mogelijk bacteriën verspreid tijdens het verpakken en de bereiding. Naast kleding spelen pbm’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) ook een grote rol in deze sector. Bijvoorbeeld de hoofddeksels in de horeca. U kunt eenvoudig controleren of werkkleding geschikt is voor de foodsector met behulp van de HACCP normering. De afkorting HACCP staat voor “Hazard Analysis Critical Control Points”.

Waarom werkkleding food bestellen bij Planet Group?

  • Eenvoudig online bestellen op onze webshop Workplanet.
  • Passen in onze winkel in Leiderdorp.
  • Passen in onze winkel in Alphen aan den Rijn.
  • Wij zijn een echte specialist.
  • Compleet aanbod.
  • Voor bedrijven en particulieren.
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening kopen.
  • Bedrukken of borduren mogelijk.
  • Passen in onze eigen winkel in Leiderdorp.

Contact

Werkkleding Food

Werkkleding Food passen in onze winkel in Leiderdorp

Ons assortiment is gevuld met werkkleding van hoge kwaliteit die u ook online kunt bestellen op Workplanet. Wij merken dat sommige van onze klanten de werkkleding eerst willen passen. Kom eens langs in onze winkel in Leiderdorp en in Alphen, of neem contact met ons op.

Werkkleding Food bedrukken of borduren

Het is mogelijk om de kleding bij ons te laten bedrukken of borduren. Als u ons uw huidige logo of afbeelding aanlevert, dan kunnen wij deze op meerdere manieren op de kleding bedrukken. Als u nog geen logo heeft, dan kunnen wij deze voor u laten maken door onze DTP’er/ vormgever. Wij kunnen ook de kleding borduren op onze eigen borduurmachine.

Meer informatie over HACCP

Het voedingscentrum omschrijft deze normering als volgt:

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is een voedselveiligheidssysteem. Bedrijven die met voedsel omgaan voorkomen hiermee dat de veiligheid van ons eten in gevaar komt. Van elke fase in de productie brengt het bedrijf in kaart wat er fout kan gaan en hoe dit kan worden voorkomen. 

Voorbeelden werkkleding Food

Voedsel wordt op veel plaatsen geproduceerd of verwerkt, zoals de horeca, bakkerij, offshore/visserij en fabrieken. Planet Group biedt van meerdere merken producten aan die een uitkomst bieden aan dit soort bedrijven.

Horeca

Voor de horeca staan vooral de merken ‘CG Workwear’ en ‘Chaud Devant’ centraal in ons aanbod werkkleding food. Deze merken produceren onder andere koskbuizen, koksjassen, koksbroeken, sloven en schorten en horeca werkschoenen.

Offshore/Visserij

Werkkleding Food

Voor de offshore/visserij hebben wij een uitgebreid aanbod van het merk Ocean. Ocean komt uit Denemarken en produceert de hoogste kwaliteit waterdichte kleding. Veel van de producten stoten naast water ook andere vloeistoffen af, zoals olie en benzine.