Service

Voor het aanschaffen van werkkleding kunt u op veel adressen terecht. Het wordt een ander verhaal als u de aanschaf van de juiste werkkleding overweegt. Het aankleden van een bedrijf vraagt kennis en bovenal veel van uw aandacht en tijd. Kortom, het brengt veel zorgen met zich mee.

Maak van uw aankleding onze zorg!

Advies

Planet Group heeft speciaal voor het kiezen van de juiste aankleding een quickscan ontwikkeld. Tijdens een adviesgesprek gaan wij uitgebreid in op wat voor de klant belangrijk is. Aan de hand van dit gesprek brengen wij een kosteloos en vrijblijvend advies uit. Nu weet u wat de juiste aankleding voor uw bedrijf is. Het adviesgesprek kan plaatsvinden op uw locatie of in onze winkel.

Bewerken

Werkkleding is ook een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf. Als totaal aanbieder kunt u bij Planet Group ook terecht voor het bedrukken of borduren van uw kleding. Afhankelijk van de mogelijkheden van de gekozen kleding, uw wensen en rekening houdend met de eisen, adviseren wij u op maat.

Doorpassen

Na uw akkoord over de invulling van het pakket komt onze adviseur bij u langs voor zogenaamde passessies. Veel bedrijven geven overigens de voorkeur om de passessies te houden in onze winkel in Leiderdorp. De medewerkers kunnen dan op voor hun geschikte momenten de kleding komen passen.

Vermaken

In sommige gevallen voldoet de standaard kleding niet. Dan moeten er kleine aanpassingen gedaan worden. Onder deze dienstverlening valt niet alleen het inkorten van pijpen of het verlengen van mouwen. Ook het aanbrengen van extra’s kunnen wij voor u doen, bijvoorbeeld het toevoegen van reflectiestrepen, naamtags, badges, etc.

Levering

Zodra de goederen bij ons binnen zijn,  gaan wij deze bewerken. Daarna kunnen wij de kleding leveren zoals u dat wenst. Op het tijdstip dat het best voor u uitkomt. Wilt u levering in bulk of per medewerker, op het adres van het bedrijf of van de medewerker, geen probleem! Ophalen in onze winkel per medewerker is overigens ook een optie.

Nabestellingen

Zo alles loopt en iedereen is voorzien, maar dan houdt het nog niet op! Want na verloop van tijd is er behoefte aan vervanging of is er behoefte aan kleding voor een nieuwe medewerker. In het geval van vervanging geeft u ons door welke persoon wat nodig heeft. Een nieuwe medewerker gaan we doorpassen. Hierop volgt weer levering als afgesproken.

Klant Management Systeem (KMS)

Om dit traject nog eenvoudiger te laten verlopen, kunnen onze klanten indien gewenst gebruik maken van ons KMS-systeem. Met behulp van dit systeem kunnen wij u een “eigen webshop” aanbieden. Uw medewerkers loggen in op een shop die speciaal voor hun ingericht is en kunnen eenvoudig kleding bestellen.

Meer informatie over het KMS-systeem.

Online bestellen

Planet Group biedt haar klanten ook de mogelijkheid om een online bestelling te plaatsen op onze webshop. Wilt u bijvoorbeeld werkkleding of werkschoenen bestellen? Bezoek dan onze Workplanet. Op Workplanet staan meer dan 1000 paar werkschoenen voor u klaar.