KMS

Planet Group biedt klanten de mogelijkheid om werkkleding te bestellen via een op maat gemaakt Klant Management Systeem (KMS-systeem). In dit KMS-systeem kunnen werkgever en werknemer eenvoudig inloggen en zelf werkkleding bestellen. 1 van de voordelen van het KMS-systeem is dat er tijd en kosten worden bespaard.

Voorbeelden van KMS functionaliteiten

Persoonlijke budget

Elke drager in het KMS krijgt een budget welke eventueel automatisch kan worden opgewaardeerd.

Kledingpaketten

Planet Group stelt samen met de klant het pakket samen per afdeling of team. Ieder team of afdeling kan een eigenuitstraling krijgen.

Eigen afdelingshiërarchie

Bestaat een bedrijf uit meerder vestigingen of afdelingen met een eigen inkoper of directeur? Het KMS zorgt voor de afhandeling op alle niveaus.

Persoonsgebonden producten

Elke drager kan afzonderlijk een eigen kleding inzien en zeer eenvoudig bestellen. De producten kunnen afgestemd worden per medewerker.

Betalen met iDEAL

Heeft een drager niet voldoende budget dan bestaat er binnen het KMS de mogelijkheid dat een drager het restant van de kosten zelf kan bij betalen.

Eigen lay-out

Planet Group zorgt ervoor dat er een herkenbare huisstijl in het KMS wordt geïmplementeerd.

Retouren of ruilen

Wanneer er een foutieve levering of bestelling is, kan de drager de producten welke niet goed zijn retourneren, dit wordt tevens in de administratie overgenomen.

Factuurcontrole

Aan de hand van de pakbon kan de werkgever/ werknemer de bestelling online controleren. Op deze manier kunnen er nooit misverstanden ontstaan.