Werkkleding

Werknemers moeten veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarom is de belangrijkste eigenschap van goede werkkleding het bieden van bescherming. Daarnaast moet de kleding een comfortabele pasvorm hebben.

Planet Group maakt sinds 2001 klanten blij met een zeer uitgebreid assortiment. Dit aanbod bestaat bijvoorbeeld uit de topmerken Beckum Workwear, Crosshatch, Timberland, Dassy Workwear, Mascot Workwear en Snickers Workwear. Deze werkkleding is geschikt als beroepskleding voor alle branches, zoals de zorg, bouw, horeca en zakelijk.

Werkkleding bestellen bij Planet Group

 • Eenvoudig online bestellen op onze webshop Workplanet.
 • Passen in onze winkel in Leiderdorp.
 • Passen in onze winkel in Alphen aan den Rijn.
 • Wij zijn een echte specialist.
 • Compleet aanbod.
 • Voor bedrijven en particulieren.
 • Zakelijke klanten kunnen op rekening kopen.
 • Bedrukken of borduren mogelijk.

Contact

Werkkleding

Wilt u de kleding eerst even passen?

Natuurlijk! Want door te passen kunt u zelf ervaren of de werkkleding bij uw wensen past. Kom daarom eens langs in 1 van onze winkels. Onze hoofdvestiging en tevens winkel is gevestigd in Leiderdorp en onze tweede, gloednieuwe winkel, is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Ons team heeft ruim 40 jaar ervaring. Hierdoor kunnen wij u een -geheel gratis- advies geven over de juiste kleding. Bijvoorbeeld over het merk of de juiste maat. Ervaar zelf de hoge kwaliteit van verschillende merken.

De werkkleding bedrukken of borduren

​Het is mogelijk voor bedrijven en particulieren om werkkleding bij ons te laten bedrukken. Dit zorgt voor een nog betere uitstraling van uw bedrijf. Mogelijkheden om de werkkleding te bedrukken zijn bijvoorbeeld zeefdruk, plottertransfer en textieltransfer. Een bedrijfslogo of andere afbeelding bedrukken, is voor ons geen enkel probleem! Want wij bedrukken werkkleding sinds 2001.

Wilt u liever de meest duurzame oplossing? Dan past een borduring wellicht beter bij u. Sinds kort beschikken wij over een eigen borduurmachine die 6 kledingstukken tegelijk kan borduren. Wel zo handig, want hierdoor is uw werkkleding binnen no-time geborduurd.

Grootste assortiment werkkleding

​Ons aanbod werkkleding bestaat uit meer dan 10.000 artikelen van een groot aantal merken. Bijvoorbeeld de merken Beckum, Dickies en Crosshatch. In andere woorden, wij kunnen voor elke klantwens een passende oplossing aanbieden. Ons grote aanbod is ook online te bestellen op onze webshop Workplanet.

Onze belangrijkste merken

Beckum

“De werkkleding waarin iedereen gezien wil worden”. Beckum staat bekend om de hoge kwaliteit werkbroeken. Want deze werkbroeken hebben zeer slijtvaste kniestukken die zijn gemaakt van B-protect en Kevlar. Dankzij dit materiaal zijn deze werkbroeken geschikt voor glaszetters, rietdekkers, dakdekkers, plaatwerkers en metselaars. Dit komt doordat Beckum werkbroeken minder snel slijten op de knieën en het dijbeen.

Ocean

Ocean is opgericht in 1958 in Denemarken. Het merk is snel gegroeid tot marktleider als producent van beschermende regenkleding. Daarom is Ocean werkkleding een absolute ‘must have’ voor beroepen die beschermende regenkleding nodig hebben. Branches waar Ocean een uitkomst voor biedt, zijn de visindustrie, schoonmaakindustrie, landbouw en bouw. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit waadpakken, regenkleding en oliepakken.

Crosshatch

Crosshatch staat bekend om de hoge kwaliteit spijker werkbroeken. Het merk profileert zich als specialist voor lange en korte werkjeans voor mannen en vrouwen. Bekende producten zijn de Crosshatch Toolbox L, M, S en stretch. De hele collectie van Crosshatch wordt geproduceerd van 100% katoen en is voor 100% biologisch afbreekbaar. Ook maakt het merk gebruik van gerecyclede katoen waarbij restproducties en snij verlies hergebruikt wordt.

Voordelen van werkkleding bestellen bij Planet Group

​1. Specialist sinds 2001

​Planet Group is sinds 2001 gespecialiseerd in werkkleding. Ten opzichte van de concurrentie geloven wij in de meerwaarde van een passend advies en oplossing. Denk hierbij aan het bewerken, vermaken, doorpassen, leveren en nabestellen van werkkleding. Wij adviseren klanten die werkkleding, bedrijfskleding, werkschoenen of PBM’s kopen, om rekening te houden met:

 • De werkzaamheden.
 • Veiligheid.
 • Regelgeving.
 • Comfort.
 • Seizoen.
 • Gewenste uitstraling.

2. ​Particulieren en bedrijven

​Het is mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven om werkkleding bij ons te bestellen. Voor beiden doelgroepen staat service en klantgerichtheid centraal. Bedrijven die meerdere artikelen willen bestellen, kunnen vrijblijvend een offerte met staffelkorting aanvragen. Dit betekent dat bedrijven die een grotere bestelling plaatsen een extra korting krijgen.

3. Op rekening kopen

Het is ook mogelijk om op rekening te kopen door ons een email te sturen of door ons te bellen (071-8200242).

​4. Eigen winkel in Leiderdorp en in Alphen

​Planet Group heeft een eigen XL-winkel in Leiderdorp en in Alphen waar een groot deel van ons aanbod op voorraad ligt. Hierdoor kunnen onze klanten zelf de kwaliteit van een merk ervaren.

Wij leveren werkkleding o.a. in:

Zuid-Holland