Horecakleding

Ons assortiment horeca werkkleding biedt een passende uitkomst voor alle horecagelegenheden in Nederland. Chaud Devant en CG Workwear zijn wellicht de twee meest bekende merken in Nederland die horecakleding produceren. Maar wij bieden onze klanten ook met regelmaat producten aan van BP, De Berkel, Greiff, Portwest en Projob. De keuze voor 1 van deze merken hangt af van de wensen van de klant.

Waarom horecakleding bestellen bij Planet Group?

  • Eenvoudig online bestellen op onze webshop Workplanet.
  • Passen in onze winkel in Leiderdorp.
  • Passen in onze winkel in Alphen aan den Rijn.
  • Wij zijn een echte specialist.
  • Compleet aanbod.
  • Voor bedrijven en particulieren.
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening kopen.
  • Bedrukken of borduren mogelijk.

Contact

Horecakleding

Horecakleding bedrukken of borduren

Het is mogelijk om de horecakleding bij ons te laten bedrukken of borduren. Heeft u nog geen logo? Dan kan onze DTP’er/ vormgever deze voor u maken. Wij kunnen ook de horecakleding borduren op onze eigen borduurmachine. Met behulp van een borduurkaart kunnen wij 6 kledingstukken tegelijk borduren.

Eigen winkel in Leiderdorp en Alphen

Ons assortiment horecakleding is gevuld met werkkleding van hoge kwaliteit die u ook online kunt bestellen op Workplanet. Wij merken dat sommige van onze klanten de werkkleding eerst willen passen. Kom eens langs in onze winkel in Leiderdorp of Alphen. Of neem contact met ons op.

Strenge eisen

Werkkleding voor in de horeca moet voldoen aan strenge eisen. Deze kleding moet lekker zitten en een professionele uitstraling hebben. Een andere belangrijke eigenschap is dat de kleding in veel gevallen industrieel wasbaar moet zijn. Zo blijft de hygiëne gewaarborgd. En er blijven geen nare, vette geurtjes in de kleding zitten. Het is ook altijd handig als alle kleding in 1 keer gewassen kan worden. Bent u geïnteresseerd naar welke horecakleding het beste bij uw organisatie past? Neem dan eens contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies.

Meer informatie over horecakleding

Belangrijke categorieën van horecakleding zijn schorten, sloven, koksbuizen en koksbroeken. Maar ook kleding voor het bedieningspersoneel, zoals blousen en hemden, pantalons en gilets. Bekijk ons aanbod eens op onze webshop Workplanet. Daar vindt u ook 3 paar horeca werkschoenen die speciaal voor de horeca zijn gemaakt.