Zorgkleding

Planet Group heeft een compleet aanbod zorgkleding voor heren en dames. De meeste producten vallen in de categorieën: zorgjasjes, zorg pantalons en zorg werkschoen. De merken die wij verkopen, zijn onder andere De Berkel, BP en Haen. Zorgkleding kan over het algemeen op een hoge temperatuur gewassen worden. Hierdoor blijft de hygiëne gewaarborgd en ziet de drager er fris en verzorgd uit. Wij hebben de beste producten geselecteerd zodat onze klanten sneller de juiste kleding kunnen kiezen.

Waarom zorgkleding bestellen bij Planet Group?

  • Eenvoudig online bestellen op onze webshop Workplanet.
  • Passen in onze winkel in Leiderdorp.
  • Passen in onze winkel in Alphen aan den Rijn.
  • Wij zijn een echte specialist.
  • Compleet aanbod.
  • Voor bedrijven en particulieren.
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening kopen.
  • Bedrukken of borduren mogelijk.

Contact

Zorgkleding Planet Group

Zorgkleding bedrukken of borduren

Het is mogelijk om de zorgkleding die bij uw wensen past, bij ons te laten bedrukken of borduren. Heeft u nog geen logo? Dan kan onze vormgever deze voor u laten maken. Wij kunnen ook de zorgkleding borduren op onze eigen borduurmachine. Met behulp van een borduurkaart kunnen wij 6 kledingstukken tegelijk borduren.

Eigen winkel in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn

Ons assortiment zorgkleding is gevuld met werkkleding van hoge kwaliteit. Deze kleding is ook online te bestellen op Workplanet. Wij merken dat sommige van onze klanten de werkkleding eerst willen passen. Kom eens langs in onze winkel in Leiderdorp of Alphen aan den Rijn, of neem contact met ons op.

Assortiment zorgkleding

Er zijn veel verschillende soorten zorgjasjes, zoals getailleerde modellen en modellen met of zonder stretch. Onze prijzen beginnen bij slechts €19,20 ex btw. Wij raden klanten die werkzaam zijn in de zorg en veel uren maken om er gelijk een stuk of 2/ 3 te kopen. Hierdoor ontstaat er geen stress omtrent het wassen en kan de drager altijd genieten van een schoon zorgjasje. Naast zorgjasjes moet het personeel in de zorg natuurlijk ook een goede zorgpantalon dragen. Een goede zorgpantalon is industrieel wasbaar en kan geleverd worden in een variant met of zonder stretch.

Werkschoenen voor in de zorg: werkklompen

Als een bedrijf of particulier zorgkleding bij ons bestelt, dan wordt er geregeld een paar werkklompen mee besteld. Werkklompen zitten erg comfortabel dankzij het gebruik van lichtgewicht materialen en de uitgekiende pasvorm. Verschillende merken hebben jarenlang onderzoek vertaald naar een comfortabele werkklomp. Zo houden onze klanten energie over na een lange dag werken als er veel meters gelopen zijn.

Het materiaal van zorgkleding

Zorgkleding is voornamelijk gemaakt van duurzame materialen die soms op een speciale manier bewerkt zijn. Denk bijvoorbeeld aan katoen, polyester, elastaan, nylon, proban en leer. Medische klompen, oftewel de geschikte werkschoenen voor de zorgsector, hebben vaak een uitneembare binnenzool. Andere eigenschappen van de schoen zijn o.a. dat de schoen kan ademen. Ook kunnen veel modellen worden gesteriliseerd tot 134 graden Celsius. De schoenen zijn vaak tot 90 graden wasbaar.