Bouwkleding

Bouwkleding is werkkleding dat geschikt is voor onder andere schilders, stucadoors, loodgieters, installateurs, tegelzetters, metselaars en timmermannen. Planet Group heeft veel ervaring met werkkleding binnen deze branche. Hierdoor zijn wij ervan overtuigd dat wij elke klant een passende oplossing kunnen bieden. Belangrijke bouwkleding categorieën zijn reflecterende kleding (high-vis), werkbroeken, werkjassen en werkschoenen.

Waarom bouwkleding bestellen bij Planet Group?

  • Eenvoudig online bestellen op onze webshop Workplanet.
  • Passen in onze winkel in Leiderdorp.
  • Passen in onze winkel in Alphen aan den Rijn.
  • Wij zijn een echte specialist.
  • Compleet aanbod.
  • Voor bedrijven en particulieren.
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening kopen.
  • Bedrukken of borduren mogelijk.

Contact

Bouwkleding Planet Group

Bedrukken of borduren

Het is mogelijk om de bouwkleding die bij uw wensen past, bij ons te laten bedrukken of borduren. Als u ons uw huidige logo of afbeelding aanlevert, dan kunnen wij deze op meerdere manieren op de kleding bedrukken. Als u nog geen logo heeft, dan kunnen wij deze voor u laten maken door onze DTP’er/ vormgever. Wij kunnen ook de bouwkleding borduren op onze eigen borduurmachine. Met behulp van een borduurkaart kunnen wij 6 kledingstukken tegelijk borduren.

Eigen winkel in Leiderdorp en Alphen

Ons assortiment bouwkleding is gevuld met werkkleding van hoge kwaliteit die u ook online kunt bestellen op Workplanet. Wij merken dat sommige van onze klanten de werkkleding eerst willen passen. Kom eens langs in onze winkel in Leiderdorp of neem contact met ons op.

​Kwaliteit loont: Blaklader en Dassy

Voor het merk Blaklader telt maar 1 ding: dat is het produceren van de beste werkkleding zodat de dragers comfortabel aan de slag kunnen. Het merk ziet werkkleding als steun voor betere en veiligere werkomstandigheden. Blaklader heeft de ambitie om producten te ontwikkelen die het leven van de werknemer veiliger, eenvoudiger en comfortabeler maken.

Een ander merk dat bouwkleding produceert is Dassy: professional workwear. Dassy ​heeft 1 doel voor ogen: de prestaties van hardwerkende professionals veiliger en praktischer maken. Vanuit de werksituatie van de gebruiker wordt de kleding ontworpen. Daarna worden alle producten uitvoering getest en beoordeeld door Dassy en de gebruikers. De kleding moet door beide partijen worden goedgekeurd.

Beckum Workwear: ideale werkbroeken

Het merk Beckum Workwear staat vooral bekend om de hoge kwaliteit werkbroeken. Het gebruikte materiaal is namelijk schuur- en slijtvast, scheurt niet en is bestand tegen ruwe behandeling. Een voorbeeld van een comfortabele en functionele werkbroek is de Beckum EBT 24. Deze ‘jeans worker’ combineert comfort, casual design en maximale veiligheid. Sterke producteigenschappen zijn onder andere slijtvaste kniestukken met Cordura versteviging en versterkte dubbele achterzakken. Bekijk ook eens de andere modellen van Beckum op onze webshop. Wilt u meer informatie over het bestellen van de juiste maat, bekijk dan de Beckum maattabel.

Bouwkleding

Bouwkleding van Snickers Workwear​

​Het merk Snickers ​Workwear heeft een duidelijke toegevoegde waarde binnen ons assortiment bouwkleding. Snickers maakt moderne werkkleding met een perfecte pasvorm, duurzaam comfort en geavanceerde functies. Kijk eens naar de werkdag van uw personeel of naar uw eigen werkdag. En besluit naar welk type werkbroek u op zoek bent. Moet de broek bijvoorbeeld ruimte hebben voor kniestukken of spijkerzakken aan de zijkant? Wij kunnen met het uitgebreide assortiment van Snickers vrijwel elke klantwens beantwoorden.

Werkschoenen voor in de bouw

Een zeer belangrijk onderdeel van bouwkleding is het schoeisel. Werkschoenen voor de bouwsector moeten namelijk aan strenge veiligheidsnormeringen voldoen. Hierdoor is de drager maximaal beschermd tegen bijvoorbeeld scherpe voorwerpen die op de grond liggen of zwaar materiaal dat op de tenen kan vallen. Voor een gratis advies kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen.