Bedrukken

Een logo of afbeelding laten bedrukken/ borduren op werkkleding? Dat kan! Planet Group bedrukt werkkleding en bedrijfskleding voor zowel particulieren als bedrijven. Grote én kleine aantallen. Voor ons is werkkleding nooit zomaar ‘kleding’. Persoonlijke service en een advies op maat staan bij ons centraal. Het resultaat moet kwaliteit uitstralen want de bedrukte werkkleding is het visitekaartje van een bedrijf.

Planet Group borduren en bedrukken

Werkkleding bedrukken: advies op maat

Met onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring biedt Planet Group haar klanten precies het juiste advies. Wij houden rekening met een aantal zaken, zoals:

  • Aantallen
  • Formaat
  • Gebruiksfrequentie
  • Textielsoort
  • Wasvoorschriften
  • Budget

Contact

Om vrijblijvend contact met ons op te nemen, kunt u gebruik maken van 1 van de volgende mogelijkheden:

  • Telefonisch advies via 071-8200242
  • Advies per e-mail
  • Bezoek onze XL-winkel in Leiderdorp of Alphen (indien gewenst op afspraak)
  • Afspraak op uw locatie

Voorbeeld

Wil jij meer informatie over onze prijzen? Neem dan contact met ons op.

Voorbeeld

Wij hebben recent bedrijfskleding voor de Leidse Schouwburg/ Stadsgehoorzaal mogen bedrukken. Bekijk hieronder het resultaat.

Meer informatie over het bedrukken van werkkleding

Zeefdruk, Plottertransfer en textieltransfer – 1 van onze printers, de VersaCamm VS-540i, is uitgerust met de laatste printkoptechnologie. Dit zorgt voor een zeer goede printkwaliteit. De printkoppen vuren druppels in zeven verschillende groottes af. In combinatie met de nieuwe inkt zorgen de printkoppen ervoor dat de kleinste details nauwkeurig worden afgeprint. De inkt is erg duurzaam en kan gebruikt worden op verschillende soorten kleding. Tekst en beeld zijn zeer scherp en levendig, waardoor elk detail mooi tot zijn recht komt.

Digitaal printen op textiel – Planet Group kan direct op textiel printen met behulp van de nieuwste technologie: de Brother DTG GTX printer. Deze printer is voorzien van industriële printkoppen en één van de nieuwste inktsystemen. Het resultaat is een print met een zeer hoge kwaliteit. De kleuren vervagen niet snel omdat de inkt direct in de stof wordt gedrukt.

Het borduren van werkkleding

Wij hebben een eigen borduurmachine: de Barudan BEKY-s1506cii. Deze borduurmachine heeft maar liefst zes koppen! Wij kunnen dus tegelijkertijd 6 kledingstukken borduren. Deze topmachine heeft een hoge borduursnelheid en kan veel verschillende borduurformaten maken.

Werkkleding borduren Planet Group