Werkkleding Visserij

Planet Group heeft veel ervaring met werkkleding voor de visserij. Er zijn 2 doelgroepen waar wij ons op richten: de offshore zeevisserij en de binnenlandse visserij. De offshore visserij stelt zeer hoge eisen aan de kleding. Vaak werken de dragers lang achter elkaar in risicovolle omstandigheden, bijvoorbeeld op een vissersboot. Dan is het belangrijk dat de drager ten allen tijde werkt in een waterdicht, beschermend regenpak met veiligheidslaarzen. De veiligheidslaarzen zorgen voor veel grip tijdens het werk. Een dergelijk pak biedt ook bescherming tegen (vis)oliën en andere substanties.

Waarom werkkleding visserij bestellen bij Planet Group?

  • Eenvoudig online bestellen op onze webshop Workplanet.
  • Passen in onze winkel in Leiderdorp.
  • Passen in onze winkel in Alphen aan den Rijn.
  • Wij zijn een echte specialist.
  • Compleet aanbod.
  • Voor bedrijven en particulieren.
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening kopen.
  • Bedrukken of borduren mogelijk.

Contact

Werkkleding visserij

Werkkleding visserij eerst passen in onze winkel in Leiderdorp

Eerst even passen? Natuurlijk! Jij bent van harte welkom om langs te komen in onze winkel in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. Onze medewerkers staan klaar om een gratis advies te geven. Wij delen graag onze jarenlange ervaring met jou! Ervaar de hoge kwaliteit en bepaal daarna zelf welk product het beste bij jouw wensen past.

Beschermpak, waadpak en waadbroek

Er is 1 merk dat wereldwijd bekend staat als producent die de hoogste kwaliteit werkkleding voor de visserij produceert. Dat is het merk Ocean uit Denemarken. Bij de meeste Ocean producten draait het om twee producteigenschappen: waterdichtheid en ademend vermogen. Een drager van visserskleding vindt het belangrijk dat de kleding 100% waterdicht is maar tegelijkertijd moet het wel kunnen ademen. Een lastige combinatie, maar Ocean is erin geslaagd om een compleet aanbod van een hoge kwaliteit samen te stellen. 90% van de Ocean regenkleding kan grofweg in 3 categorieën worden gedeeld: beschermpakken (100% bescherming), waadpakken (tot aan de borst) en waadbroeken (tot aan de middel).

Werkkleding visserij ook voor kinderen

Speciaal voor kinderen biedt het merk Ocean 4 producten aan: lieslaarzen, een middel waadpak, een kinder waadpak en een ademende winter overall. Wij merken dat vooral het kinder waadpak via onze webshop Workplanet vaak besteld wordt.