Bedrijfskleding Capelle aan den Ijssel

Wilt u bedrijfskleding bestellen in Capelle aan den Ijssel bij een specialist? Dan bent u bij Planet Group aan het juiste adres. Ons team heeft meer dan 40 jaar ervaring binnen de bedrijfskleding, werkkleding en werkschoenen branche. Planet Group kan bovendien de kleding voorzien van een bedrukking of borduring.

Wij zijn gevestigd in Leiderdorp en leveren aan zowel bedrijven als particulieren. Grote en kleine aantallen. Heeft u op korte termijn bedrijfskleding nodig? Geen probleem! Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over onze voorraden.

Waarom zou u kiezen voor Planet Group?

 • Eenvoudig online bestellen op onze webshop Workplanet.
 • Passen in onze winkel in Leiderdorp.
 • Passen in onze winkel in Alphen aan den Rijn.
 • Echte specialist: wij adviseren vanuit onze jarenlange ervaring.
 • Vrijblijvende offerte: vraag een vrijblijvende offerte aan.
 • Lage prijs: onze artikelen zijn zeer scherp geprijsd.
 • Ruime keuze: ons aanbod biedt uitkomst voor alle beroepen.
 • Voor bedrijf en particulier: grote en kleine aantallen.
 • Ruime voorraden: neem contact op als u een vraag heeft.
 • Op rekening kopen: voor al onze zakelijke klanten.

Contact

Planet Group beroepskleding

Bedrijfskleding Capelle aan den Ijssel eerst even passen?

In veel gevallen willen onze klanten de bedrijfskleding eerst even passen. Daarom heeft Planet Group een ruim opgezette XL-winkel in Leiderdorp en Alphen. Ons ruime aanbod bestaat uit veel verschillende merken en de nieuwste artikelen. Komt u er zelf niet helemaal uit? Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren.

bedrijfskleding

Groot aanbod bedrijfskleding Capelle aan den Ijssel

Als totaal aanbieder levert Planet Group bedrijfskleding aan bedrijven en particulieren. Zowel in onze directe omgeving als in heel Nederland. Deze bedrijfskleding is geschikt voor heren, dames en alle beroepen. Bijvoorbeeld voor beveiligers, zorgmedewerkers of de logistiek.

1 van de belangrijkste eigenschappen van de juiste bedrijfskleding is de juiste pasvorm. Daarnaast moet de kleding ook de goede uitstraling hebben. Planet Group kan veel verschillende soorten bedrijfskleding leveren, waaronder:

 • Pantalons.
 • Overhemden en blousen.
 • Gilets.
 • Blazers.
 • Rokken.
 • Colberts.

Naast bedrijfskleding kunt u ook bij ons terecht voor werkkleding, werkschoenen en PBM. Als u een advies wilt om de juiste keuze te maken, dan kunt u ons bellen of mailen.

Bedrijfskleding Capelle aan den Ijssel bedrukken of borduren

​Planet Group kan ook uw bedrijfskleding bedrukken of borduren. Dit zorgt voor een goede uitstraling van een bedrijf. Een bedrijfslogo of andere afbeelding bedrukken is voor ons geen enkel probleem! Planet Group heeft ook een eigen 6-koppige borduurmachine. Andere mogelijkheden om de bedrijfskleding te bedrukken zijn zeefdruk, plottertransfer en textieltransfer.

Werkkleding bedrukken of borduren

Groot assortiment bedrijfskleding Capelle aan den Ijssel

​Het kopen van bedrijfskleding wordt een stuk leuker als u een ruime keuze heeft. Daarom hebben wij ruim 10.000 artikelen in ons assortiment. Deze producten kunt u ook online bestellen. Kijk dan eens op onze webshop Workplanet. Hieronder geven wij u een korte omschrijving van onze belangrijkste merken m.b.t. bedrijfskleding.

Greiff Corporate

Het merk Greiff produceert enorm veel bedrijfskleding. Bijvoorbeeld pantalons, gilets, blazers en colberts. Deze kleding begint bij slechts €25 ex btw. Bent u benieuwd naar de kwaliteit van deze kleding? Kom dan eens bij ons langs in Leiderdorp.

Bedrijfskleding Greiff

Clipper Corporate

Clipper is een producent van nette bedrijfskleding. Bijvoorbeeld coltruien, overhemden, blousen en blazers. Ook het merk Clipper hangt klaar om gepast te worden in onze winkel in Leiderdorp.

Bedrijfskleding Clipper

Tricorp Corporate

Het merk Tricorp is erg groot en heeft verschillende productlijnen. Bijvoorbeeld Tricorp Corporate met zakelijke bedrijfskleding. Stuk voor stuk producten met de juiste representatieve uitstraling.

Tricorp bedrijfskleding