Bedrijfskleding Delft

Wilt u bedrijfskleding bestellen in Delft bij een specialist? Dan bent u bij Planet Group aan het juiste adres. Want ons team heeft meer dan 40 jaar ervaring. Voornamelijk in de branches bedrijfskleding, werkkleding en werkschoenen. Planet Group kan bovendien de kleding voorzien van een bedrukking of borduring.

Wij zijn gevestigd in Leiderdorp en Alphen leveren aan zowel bedrijven als particulieren. We hebben een uitgebreid assortiment voor heren en dames, zowel grote als kleine aantallen. Heeft u op korte termijn bedrijfskleding nodig? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over onze voorraden.

Waarom zou u kiezen voor Planet Group?

 • Eenvoudig online bestellen op onze webshop Workplanet.
 • Passen in onze winkel in Leiderdorp.
 • Passen in onze winkel in Alphen aan den Rijn.
 • Echte specialist: wij adviseren vanuit onze jarenlange ervaring.
 • Vrijblijvende offerte: vraag een vrijblijvende offerte aan.
 • Lage prijs: onze artikelen zijn zeer scherp geprijsd.
 • Ruime keuze: ons aanbod biedt uitkomst voor alle beroepen.
 • Voor bedrijf en particulier: grote en kleine aantallen.
 • Ruime voorraden: neem contact op als u een vraag heeft.
 • Op rekening kopen: voor al onze zakelijke klanten.

Contact

Planet Group beroepskleding

Bedrijfskleding Delft eerst even passen?

In veel gevallen willen onze klanten de bedrijfskleding eerst even passen. Daarom heeft Planet Group een ruim opgezette winkel in Leiderdorp en in Alphen aan den Rijn. Ons grote aanbod bestaat uit veel verschillende merken. Komt u er zelf niet helemaal uit of weet u niet welke maat u heeft? Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren.

bedrijfskleding

Groot aanbod bedrijfskleding Delft

Als totaal aanbieder levert Planet Group bedrijfskleding aan bedrijven en particulieren. Zowel in onze directe omgeving als in heel Nederland. Onze bedrijfskleding is geschikt voor heren, dames en alle beroepen. Bijvoorbeeld de volgende beroepen: beveiligers, zorgmedewerkers of de logistiek.

1 van de belangrijkste eigenschappen van goede bedrijfskleding is de juiste pasvorm. Daarnaast moet de kleding ook de goede uitstraling hebben. Planet Group kan veel verschillende soorten bedrijfskleding leveren, waaronder:

 • Pantalons.
 • Overhemden en blousen.
 • Gilets.
 • Blazers.
 • Rokken.
 • Colberts.

Naast bedrijfskleding kunt u ook bij ons terecht voor werkkleding, werkschoenen en PBM. Als u een advies wilt om de juiste keuze te maken, dan kunt u ons bellen of mailen.

Bedrijfskleding Delft bedrukken of borduren

​Planet Group kan ook uw bedrijfskleding bedrukken of borduren. Dit zorgt voor een goede uitstraling van een bedrijf. Een bedrijfslogo of andere afbeelding bedrukken is voor ons geen enkel probleem! Wij hebben een eigen 6-koppige borduurmachine. Andere mogelijkheden om de bedrijfskleding te bedrukken zijn zeefdruk, plottertransfer en textieltransfer.

Werkkleding bedrukken of borduren

Groot assortiment bedrijfskleding Delft

​Het kopen van bedrijfskleding wordt een stuk leuker als u een ruime keuze heeft. Daarom hebben wij ruim 10.000 artikelen in ons assortiment. Een deel van deze producten kunt u ook online bestellen. Kijk dan eens op onze webshop Workplanet.

Hieronder geven wij u een korte omschrijving van onze belangrijkste merken m.b.t. bedrijfskleding.

Greiff Corporate

Het merk Greiff produceert enorm veel bedrijfskleding. Bijvoorbeeld pantalons, gilets, blazers en colberts. Deze kleding begint bij slechts €25 ex btw. Bent u benieuwd naar de kwaliteit van deze kleding? Kom dan eens bij ons langs in Leiderdorp.

Bedrijfskleding Greiff

Clipper Corporate

Clipper is een producent van nette bedrijfskleding. Bijvoorbeeld coltruien, overhemden, blousen en blazers. Ook het merk Clipper hangt klaar om gepast te worden in onze winkel in Leiderdorp.

Bedrijfskleding Clipper

Tricorp Corporate

Het merk Tricorp is erg groot en heeft verschillende productlijnen. Bijvoorbeeld Tricorp Corporate met zakelijke bedrijfskleding. Stuk voor stuk producten met de juiste representatieve uitstraling.

Tricorp bedrijfskleding