Bedrijfskleding Leiden

Wilt u bedrijfskleding bestellen in Leiden bij een specialist? Voor uzelf of uw personeel? Dan bent u bij Planet Group aan het juiste adres. Want Planet Group heeft meer dan 40 jaar ervaring binnen de bedrijfskleding branche. Vanuit onze winkel in Leiderdorp leveren wij werkkleding aan bedrijven en particulieren in onze omgeving. Heeft u op korte termijn bedrijfskleding nodig? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over onze voorraden.

Waarom zou u kiezen voor Planet Group?

 • Eenvoudig online bestellen op onze webshop Workplanet.
 • Echte specialist: wij adviseren vanuit onze jarenlange ervaring.
 • Vrijblijvende offerte: vraag een vrijblijvende offerte aan.
 • Lage prijs: onze artikelen zijn zeer scherp geprijsd.
 • Ruime keuze: ons aanbod biedt uitkomst voor alle beroepen.
 • Voor bedrijf en particulier: grote en kleine aantallen.
 • Ruime voorraden: neem contact op als u een vraag heeft.
 • Op rekening kopen: voor al onze zakelijke klanten.

Contact

Planet Group beroepskleding

Bedrijfskleding Leiden eerst even passen?

Kom dan eens langs in onze winkel in Leiderdorp. Onze medewerkers staan klaar om u een gratis advies te geven. Want wij delen graag onze jarenlange ervaring. Ervaar zelf de hoge kwaliteit van verschillende merken. En bepaal eenvoudig welke maat u heeft.

bedrijfskleding

Groot aanbod bedrijfskleding Leiden

Als totaal aanbieder levert Planet Group bedrijfskleding aan bedrijven en particulieren in de omgeving van Leiderdorp. Deze bedrijfskleding is geschikt voor heren, dames en alle beroepen. 1 van de belangrijkste eigenschappen van goede bedrijfskleding is een comfortabele pasvorm. Daarnaast moet de kleding de juiste uitstraling hebben die bij het bedrijf past. Planet Group kan veel verschillende soorten bedrijfskleding leveren, waaronder:

 • Pantalons.
 • Overhemden en blousen.
 • Gilets.
 • Blazers.
 • Rokken.
 • Colberts.

Bedrijfskleding Leiden bedrukken of borduren

​Het is mogelijk voor bedrijven en particulieren om bedrijfskleding bij ons te laten bedrukken of borduren. Dit zorgt voor een goede uitstraling van een bedrijf. Planet Group heeft een eigen 6-koppige borduurmachine zodat er 6 kledingstukken tegelijk kunnen worden geborduurd. Andere mogelijkheden om de bedrijfskleding te bedrukken zijn zeefdruk, plottertransfer en textieltransfer. Een bedrijfslogo of andere afbeelding bedrukken is voor ons geen enkel probleem!

Werkkleding bedrukken of borduren

Groot assortiment bedrijfskleding

​Het kopen van bedrijfskleding wordt een stuk leuker als u kunt kiezen uit een grootaanbod. Daarom bieden wij ruim 10.000 artikelen aan van bekende merken. En mocht u er niet uitkomen, dan helpen wij u een handje. Deze producten kunt u ook online bestellen op onze webshop Workplanet. Hieronder geven wij u een korte omschrijving van onze belangrijkste bedrijfskleding merken.

Greiff Corporate

Het merk Greiff produceert enorm veel bedrijfskleding. Bijvoorbeeld pantalons, gilets, blazers en colberts. Deze kleding begint bij slechts €25 ex btw. Bent u benieuwd naar de kwaliteit van deze kleding? Kom dan eens bij ons langs in Leiderdorp.

Bedrijfskleding Greiff

Clipper Corporate

Clipper is een producent van nette bedrijfskleding. Bijvoorbeeld coltruien, overhemden, blousen en blazers. Ook het merk Clipper hangt klaar om gepast te worden in onze winkel in Leiderdorp.

Bedrijfskleding Clipper

Tricorp Corporate

Het merk Tricorp is erg groot en heeft verschillende productlijnen. Bijvoorbeeld Tricorp Corporate met zakelijke bedrijfskleding. Stuk voor stuk producten met de juiste representatieve uitstraling.

Tricorp bedrijfskleding