Bedrijfskleding Naaldwijk

Wilt u bedrijfskleding bestellen in Naaldwijk bij een betrouwbare specialist? Dan bent u bij Planet Group aan het juiste adres. Want ons team heeft meer dan 40 jaar ervaring binnen de bedrijfskleding, werkkleding en werkschoenen branche.

Vanuit onze winkel in Leiderdorp en Alphen levert Planet Group aan zowel bedrijven als particulieren. Grote en kleine aantallen. Het bewerken van de kleding, zoals bedrukken of borduren, is ook mogelijk. Heeft u op korte termijn bedrijfskleding nodig? Geen probleem! Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over onze voorraden. Voorradige werkkleding kunt u direct op komen halen.

Waarom zou u kiezen voor Planet Group?

 • Eenvoudig online bestellen op onze webshop Workplanet.
 • Passen in onze winkel in Leiderdorp.
 • Passen in onze winkel in Alphen aan den Rijn.
 • Echte specialist: wij adviseren vanuit onze jarenlange ervaring.
 • Vrijblijvende offerte: vraag een vrijblijvende offerte aan.
 • Lage prijs: onze artikelen zijn zeer scherp geprijsd.
 • Ruime keuze: ons aanbod biedt uitkomst voor alle beroepen.
 • Voor bedrijf en particulier: grote en kleine aantallen.
 • Ruime voorraden: neem contact op als u een vraag heeft.
 • Op rekening kopen: voor al onze zakelijke klanten.

Contact

Planet Group beroepskleding

Bedrijfskleding Naaldwijk eerst even passen?

Bedrijfskleding Naaldwijk kunt u komen passen in onze winkel in Leiderdorp en Alphen. Rijd eens langs als u in de buurt bent. In onze winkel hebben wij een uitgebreid aanbod met veel verschillende merken en producten. Merken waarvan wij denken dat zij echt een meerwaarde bieden aan onze klanten.

Heeft u advies nodig? Raadpleeg dan een van onze medewerkers. Hij of zij helpt u dan graag verder om de juiste keuze te maken. Ervaar zelf de hoge kwaliteit van verschillende merken en bepaal welke maat u heeft.

bedrijfskleding

Groot aanbod bedrijfskleding Naaldwijk

Als totaal aanbieder levert Planet Group bedrijfskleding aan bedrijven en particulieren in Naaldwijk en de rest van Nederland. Deze bedrijfskleding is geschikt voor alle branches, zoals de zorg, horeca, bouw- en installatie, offshore en food.

1 van de belangrijkste eigenschappen van de juiste bedrijfskleding is een comfortabele pasvorm. Daarnaast moet de kleding ook de juiste uitstraling hebben. Planet Group kan veel verschillende soorten bedrijfskleding leveren, waaronder:

 • Pantalons.
 • Overhemden en blousen.
 • Gilets.
 • Blazers.
 • Rokken.
 • Colberts.

Bedrijfskleding Naaldwijk bedrukken of borduren

​Het is mogelijk om bedrijfskleding bij ons te laten bedrukken of borduren. Mogelijkheden om te bedrukken zijn onder andere zeefdruk, plottertransfer en textieltransfer. Maar ook een borduring is geen enkel probleem. Planet Group heeft een eigen 6-koppige borduurmachine zodat er 6 kledingstukken tegelijk kunnen worden geborduurd.

Werkkleding bedrukken of borduren

Groot assortiment

​Het kopen van bedrijfskleding wordt een stuk leuker als u een ruime keuze heeft. Daarom bieden wij ruim 10.000 artikelen aan van bekende merken. Deze producten kunt u ook online bestellen op onze webshop Workplanet. Hieronder geven wij u een korte omschrijving van onze belangrijkste merken m.b.t. bedrijfskleding.

Greiff Corporate wear

Het merk Greiff produceert enorm veel bedrijfskleding. Bijvoorbeeld pantalons, gilets, blazers en colberts. Deze kleding begint bij slechts €25 ex btw. Bent u benieuwd naar de kwaliteit van deze kleding? Kom dan eens bij ons langs in Leiderdorp.

Bedrijfskleding Greiff

Clipper Corporate wear

Clipper is een producent van nette bedrijfskleding. Bijvoorbeeld coltruien, overhemden, blousen en blazers. Ook het merk Clipper hangt klaar om gepast te worden in onze winkel in Leiderdorp.

Bedrijfskleding Clipper

Tricorp Corporate wear

Het merk Tricorp is erg groot en heeft verschillende productlijnen. Bijvoorbeeld Tricorp Corporate met zakelijke bedrijfskleding. Stuk voor stuk producten met de juiste representatieve uitstraling.

Tricorp bedrijfskleding