Bedrijfskleding Noordwijk

Wilt u bedrijfskleding bestellen in Noordwijk? Dan bent u bij Planet Group aan het juiste adres. Want ons team is gespecialiseerd in bedrijfskleding, werkkleding en werkschoenen. Wij adviseren dagelijks veel klanten om de juiste bedrijfskleding te kiezen. Zowel bedrijven als particulieren.

Vanuit onze winkels in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn levert Planet Group bedrijfskleding in heel Nederland. Het bewerken van de kleding, zoals bedrukken of borduren, is ook mogelijk. Heeft u op korte termijn bedrijfskleding nodig? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over onze voorraden.

Waarom zou u kiezen voor Planet Group?

 • Eenvoudig online bestellen op onze webshop Workplanet.
 • Passen in onze winkel in Leiderdorp.
 • Passen in onze winkel in Alphen aan den Rijn.
 • Echte specialist: wij adviseren vanuit onze jarenlange ervaring.
 • Vrijblijvende offerte: vraag een vrijblijvende offerte aan.
 • Lage prijs: onze artikelen zijn zeer scherp geprijsd.
 • Ruime keuze: ons aanbod biedt uitkomst voor alle beroepen.
 • Voor bedrijf en particulier: grote en kleine aantallen.
 • Ruime voorraden: neem contact op als u een vraag heeft.
 • Op rekening kopen: voor al onze zakelijke klanten.

Contact

Planet Group beroepskleding

Bedrijfskleding Noordwijk eerst even passen?

Bedrijfskleding Noordwijk kunt u uiteraard ook eerst even passen. Planet Group snapt als geen ander dat u eerst even het materiaal en de pasvorm wilt aanvoelen. Kom eens langs in Leiderdorp of Alphen als u in de buurt bent. In onze winkel hebben wij een uitgebreid aanbod met veel verschillende merken en producten. Merken waarvan wij denken dat zij echt een meerwaarde bieden aan onze klanten. Heeft u advies nodig? Raadpleeg dan een van onze medewerkers.

bedrijfskleding

Groot aanbod bedrijfskleding Noordwijk

Als totaal aanbieder levert Planet Group bedrijfskleding aan bedrijven en particulieren in Naaldwijk en de rest van Nederland. Deze bedrijfskleding is geschikt voor alle branches, zoals de zorg, horeca, bouw- en installatie, offshore en food.

1 van de belangrijkste eigenschappen van de juiste bedrijfskleding is een comfortabele pasvorm. Daarnaast moet de kleding ook de juiste uitstraling hebben. Planet Group kan veel verschillende soorten bedrijfskleding leveren, waaronder:

 • Pantalons.
 • Overhemden en blousen.
 • Gilets.
 • Blazers.
 • Rokken.
 • Colberts.

Bedrijfskleding Noordwijk bedrukken of borduren

​Planet Group bewerkt de werkkleding ook indien gewenst. Zo is het mogelijk om bedrijfskleding bij ons te laten bedrukken of borduren. Bijvoorbeeld m.b.v. de technieken zeefdruk, plottertransfer en textieltransfer. Maar ook een borduring is geen enkel probleem. Planet Group heeft een eigen 6-koppige borduurmachine zodat er 6 kledingstukken tegelijk kunnen worden geborduurd.

Werkkleding bedrukken of borduren

Groot assortiment

​Het kopen van bedrijfskleding Noordwijk wordt een stuk leuker als u een ruime keuze heeft. Daarom bieden wij ruim 10.000 artikelen aan van bekende merken. Deze producten kunt u ook online bestellen op onze webshop Workplanet. Hieronder geven wij u een korte omschrijving van onze belangrijkste merken m.b.t. bedrijfskleding.

Greiff Corporate wear

Het merk Greiff produceert enorm veel bedrijfskleding. Bijvoorbeeld pantalons, gilets, blazers en colberts. Deze kleding begint bij slechts €25 ex btw. Bent u benieuwd naar de kwaliteit van deze kleding? Kom dan eens bij ons langs in Leiderdorp.

Bedrijfskleding Greiff

Clipper Corporate wear

Clipper is een producent van nette bedrijfskleding. Bijvoorbeeld coltruien, overhemden, blousen en blazers. Ook het merk Clipper hangt klaar om gepast te worden in onze winkel in Leiderdorp.

Bedrijfskleding Clipper

Tricorp Corporate wear

Het merk Tricorp is erg groot en heeft verschillende productlijnen. Bijvoorbeeld Tricorp Corporate met zakelijke bedrijfskleding. Stuk voor stuk producten met de juiste representatieve uitstraling.

Tricorp bedrijfskleding