Bedrijfskleding Schiedam

Wilt u bedrijfskleding bestellen in Schiedam? Dan bent u bij Planet Group aan het juiste adres. Want Planet Group is gespecialiseerd in bedrijfskleding, werkkleding en werkschoenen. Ons team heeft tezamen meer dan 40 jaar ervaring binnen deze branches! Wij leveren aan bedrijven en particulieren.

Planet Group kan de kleding ook bewerken, bijvoorbeeld door een bedrukking of borduring. Heeft u op korte termijn bedrijfskleding nodig? Neem dan contact met ons op. Dan informeren wij u over de huidige voorraden.

Waarom zou u kiezen voor Planet Group?

 • Echte specialist: wij adviseren vanuit onze jarenlange ervaring.
 • Vrijblijvende offerte: vraag een vrijblijvende offerte aan.
 • Lage prijs: onze artikelen zijn zeer scherp geprijsd.
 • Ruime keuze: ons aanbod biedt uitkomst voor alle beroepen.
 • Voor bedrijf en particulier: grote en kleine aantallen.
 • Ruime voorraden: neem contact op als u een vraag heeft.
 • Op rekening kopen: voor al onze zakelijke klanten.
 • Bestel online: op onze webshop Workplanet.

Contact

Planet Group beroepskleding

Bedrijfskleding Schiedam eerst even passen?

Bedrijfskleding Schiedam kunt u ook eerst even passen in onze winkel. Zo weet u zeker dat de kleding een comfortabele pasvorm heeft. En dat u de juiste maat kiest. Kom eens langs in onze winkel in Leiderdorp zodat wij u kunnen adviseren. In onze winkel hangt een uitgebreid aanbod voor u klaar. Om er zeker van te zijn dat wij uw merk op voorraad hebben, raden wij aan om contact met ons op te nemen.

bedrijfskleding

Groot aanbod bedrijfskleding Schiedam

Als totaal aanbieder levert Planet Group bedrijfskleding aan bedrijven en particulieren in Schiedam en de rest van Nederland. Deze bedrijfskleding is geschikt voor alle branches. Voor elke branche een passende oplossing! Goede bedrijfskleding heeft een comfortabele pasvorm en heeft de juiste uitstraling. Planet Group kan veel verschillende soorten bedrijfskleding leveren, waaronder:

 • Pantalons.
 • Overhemden en blousen.
 • Gilets.
 • Blazers.
 • Rokken.
 • Colberts.

Bedrijfskleding Schiedam bewerken

​Planet Group bewerkt de bedrijfskleding ook indien gewenst. Zo is het mogelijk om bedrijfskleding bij ons te laten bedrukken of borduren. Bijvoorbeeld m.b.v. de technieken zeefdruk, plottertransfer en textieltransfer. Maar ook een borduring is geen enkel probleem.

Werkkleding bedrukken of borduren

Uitgebreid aanbod bedrijfskleding

​Het kopen van bedrijfskleding in Schiedam wordt een stuk leuker als u een ruime keuze heeft. Daarom bieden wij ruim 10.000 artikelen aan van bekende merken. Deze producten kunt u ook online bestellen op onze webshop Workplanet. Hieronder geven wij u een korte omschrijving van onze belangrijkste merken m.b.t. bedrijfskleding.

Greiff Corporate wear

Het merk Greiff produceert enorm veel bedrijfskleding. Bijvoorbeeld pantalons, gilets, blazers en colberts. Deze kleding begint bij slechts €25 ex btw. Bent u benieuwd naar de kwaliteit van deze kleding? Kom dan eens bij ons langs in Leiderdorp.

Bedrijfskleding Greiff

Clipper Corporate wear

Clipper is een producent van nette bedrijfskleding. Bijvoorbeeld coltruien, overhemden, blousen en blazers. Ook het merk Clipper hangt klaar om gepast te worden in onze winkel in Leiderdorp.

Bedrijfskleding Clipper

Tricorp Corporate wear

Het merk Tricorp is erg groot en heeft verschillende productlijnen. Bijvoorbeeld Tricorp Corporate met zakelijke bedrijfskleding. Stuk voor stuk producten met de juiste representatieve uitstraling.

Tricorp bedrijfskleding