Bedrijfskleding Zwijndrecht

Bedrijfskleding Zwijndrecht bestellen bij een betrouwbare specialist? Dan bent u bij Planet Group aan het juiste adres. Want ons team heeft meer dan 40 jaar ervaring. Voornamelijk in de branches bedrijfskleding, werkkleding, werkschoenen en PBM. Planet Group kan bovendien de kleding voorzien van een bedrukking of borduring. Kortom; alles voor een goede uitstraling van uw bedrijf.

Wij zijn gevestigd in Leiderdorp en Alphen en leveren aan zowel bedrijven als particulieren. Dus zowel grote als kleine aantallen. We hebben een uitgebreid assortiment voor heren en dames en veel soorten beroepen. Heeft u op korte termijn bedrijfskleding nodig? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over onze voorraden.

Waarom zou u kiezen voor Planet Group?

 • Eenvoudig online bestellen op onze webshop Workplanet.
 • Passen in onze winkel in Leiderdorp.
 • Passen in onze winkel in Alphen aan den Rijn.
 • Echte specialist: wij adviseren vanuit onze jarenlange ervaring.
 • Vrijblijvende offerte: vraag een vrijblijvende offerte aan.
 • Lage prijs: onze artikelen zijn zeer scherp geprijsd.
 • Ruime keuze: ons aanbod biedt uitkomst voor alle beroepen.
 • Voor bedrijf en particulier: grote en kleine aantallen.
 • Ruime voorraden: neem contact op als u een vraag heeft.
 • Op rekening kopen: voor al onze zakelijke klanten.

Contact

Planet Group beroepskleding

Bedrijfskleding Zwijndrecht eerst passen?

Eerst passen is ook geen probleem. Planet Group heeft een ruim opgezette winkel in Leiderdorp en Alphen. Kom eens langs als u in de buurt bent. Ons grote aanbod bestaat uit veel verschillende merken. Komt u er zelf niet helemaal uit? Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren.

bedrijfskleding

Groot aanbod bedrijfskleding Zwijndrecht

Als totaal aanbieder levert Planet Group aan bedrijven en particulieren. Zowel in onze directe omgeving als in heel Nederland. Onze bedrijfskleding is geschikt voor heren, dames en alle beroepen. Bijvoorbeeld de volgende beroepen: beveiligers, zorgmedewerkers of de logistiek. Voor elk beroep bieden wij een passende outfit aan.

1 van de belangrijkste eigenschappen van goede bedrijfskleding is de juiste pasvorm. Daarnaast moet de kleding ook de goede uitstraling hebben. Planet Group kan veel verschillende soorten bedrijfskleding leveren, waaronder:

 • Pantalons.
 • Overhemden en blousen.
 • Gilets.
 • Blazers.
 • Rokken.
 • Colberts.

Naast bedrijfskleding kunt u ook bij ons terecht voor werkkleding, werkschoenen en PBM. Als u een advies wilt om de juiste keuze te maken, dan kunt u ons bellen of mailen.

Bedrijfskleding Zwijndrecht bewerken

​Planet Group kan ook de bedrijfskleding bedrukken of borduren. Dit zorgt voor een goede uitstraling van een bedrijf. Een bedrijfslogo of andere afbeelding bedrukken is voor ons geen enkel probleem! Wij hebben ook een eigen 6-koppige borduurmachine. Andere mogelijkheden om de bedrijfskleding te bedrukken zijn zeefdruk, plottertransfer en textieltransfer. Er kunnen ten slotte ook kleine aanpassingen worden gedaan aan de kleding.

Werkkleding bedrukken of borduren

Groot assortiment bedrijfskleding Zwijndrecht

​Het kopen van bedrijfskleding wordt een stuk leuker als u een ruime keuze heeft. Daarom hebben wij ruim 10.000 artikelen in ons assortiment. Een deel van deze producten kunt u ook online bestellen. Kijk dan eens op onze webshop Workplanet.

Hieronder geven wij u een korte omschrijving van onze belangrijkste merken m.b.t. bedrijfskleding.

Greiff Corporate

Het merk Greiff produceert enorm veel bedrijfskleding. Bijvoorbeeld pantalons, gilets, blazers en colberts. Deze kleding begint bij slechts €25 ex btw. Bent u benieuwd naar de kwaliteit van deze kleding? Kom dan eens bij ons langs in Leiderdorp.

Bedrijfskleding Greiff

Clipper Corporate

Clipper is een producent van nette bedrijfskleding. Bijvoorbeeld coltruien, overhemden, blousen en blazers. Ook het merk Clipper hangt klaar om gepast te worden in onze winkel in Leiderdorp.

Bedrijfskleding Clipper

Tricorp Corporate

Het merk Tricorp is erg groot en heeft verschillende productlijnen. Bijvoorbeeld Tricorp Corporate met zakelijke bedrijfskleding. Stuk voor stuk producten met de juiste representatieve uitstraling.

Tricorp bedrijfskleding