Veiligheidsschoenen Leiden

Wilt u veiligheidsschoenen in Leiden bestellen bij een specialist? Dan bent u bij Planet Group aan het juiste adres! Want ons team heeft meer dan 40 jaar ervaring binnen deze werkschoenen branche. Vanuit onze ruim opgezette winkels in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn, leveren wij aan bedrijven en particulieren. Grote en kleine aantallen. Heeft u op korte termijn veiligheidsschoenen nodig? Neem dan eens contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over onze voorraden.

Waarom zou u kiezen voor Planet Group?

 • Eenvoudig online bestellen op onze webshop Workplanet.
 • Passen in onze winkel in Leiderdorp.
 • Passen in onze winkel in Alphen aan den Rijn.
 • Echte specialist: wij adviseren vanuit onze jarenlange ervaring.
 • Vrijblijvende offerte: vraag een vrijblijvende offerte aan.
 • Lage prijs: onze artikelen zijn zeer scherp geprijsd.
 • Ruime keuze: ons aanbod biedt uitkomst voor alle beroepen.
 • Voor bedrijf en particulier: grote en kleine aantallen.
 • Ruime voorraden: neem contact op als u een vraag heeft.
 • Op rekening kopen: voor al onze zakelijke klanten.

Contact

werkschoenen

Veiligheidsschoenen Leiden eerst passen?

Dat kan! Handig als u in de buurt woont natuurlijk. Kom eens lang in onze winkel in Leiderdorp of Alphen aan den Rijn, om de modellen te passen. Onze medewerkers staan voor u klaar om een passend advies te geven. Ervaar zelf de hoge kwaliteit van onze veiligheidsschoenen en bepaal welke maat het beste past. Misschien valt een merk net even anders dan u gewend bent. Daarom raden wij altijd aan om van tevoren te passen.

werkschoenen

Groot aanbod veiligheidsschoenen Leiden

Als totaal aanbieder levert Planet Group veiligheidsschoenen voor alle beroepen in de omgeving van Leiden. De belangrijkste eigenschap van goede veiligheidsschoenen is het bieden van bescherming. Bijvoorbeeld tegen scherpe voorwerpen of vallende objecten. Daarnaast is het belangrijk dat de schoenen comfortabel zitten. Planet Group kan veel verschillende soorten werkschoenen leveren, bijvoorbeeld:

 • Heren en dames modellen.
 • Lage en hoge modellen.
 • Werklaarzen.
 • Sneaker werkschoenen.
 • Instappers.
 • Werkklompen.
 • Sandalen.

Veiligheidsnormeringen veiligheidsschoenen Leiden

Het bieden van bescherming is een belangrijke eigenschap van een veiligheidsschoen. Want de drager moet veilig kunnen werken. Er zijn verschillende veiligheidsnormeringen die aangeven op welke manier een veiligheidsschoen beschermd is. Met andere woorden: voor welk beroep een werkschoen geschikt is.

Een werknemer in de zorg, vindt bijvoorbeeld hygiëne belangrijk. En er hoeft misschien geen beschermende neus op de schoen te zitten. Terwijl deze veiligheidsneus juist noodzakelijk is voor iemand die in de bouw werkt. Dragers in de bouw moeten namelijk goed beschermd zijn tegen vallende objecten. Lees alles over veiligheidsnormeringen op onze webshop Workplanet.

Een uitgebreid aanbod

Het uitkiezen van een paar veiligheidsschoenen wordt een stuk leuker als u kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod. Daarom hebben wij ruim 1000 verschillende veiligheidsschoenen van bekende merken in ons assortiment. Deze producten kunt u ook online bestellen op onze webshop Workplanet. Hieronder geven wij u een korte omschrijving van onze belangrijkste merken.

Meindl veiligheidsschoenen

Schoenen van Meindl hebben een zeer hoge kwaliteit. Twee voorbeelden van bekende modellen zijn de Bergschuhe en de Airstream. De leren Bergschuhe is S3 beveiligd, heeft een stalen neus en rubberen neuskap. Beide modellen zijn bestelbaar met GORE-TEX voering. De Meindl Airstream heeft ook een zaagbeveiliging.

werkschoenen meindl

Diadora veiligheidsschoenen

Deze comfortabele, Italiaanse schoenen staan ook wel bekend als de ‘werkschoenen die ademen’. Want 5 modellen hebben het GEOX-systeem in de onderkant van de zool. Ook zijn er 6 modellen die het vernieuwde GEOX-systeem in de hiel hebben. Diadora werkschoenen zijn sportief en hebben een extra slipweerstand.

werkschoenen diadora

FTG veiligheidsschoenen

Deze Italië werkschoenen hebben een geweldige prijs/kwaliteit verhouding in het middensegment. Ook behoren meerdere modellen van dit merk tot de lichtste veiligheidsschoenen ter wereld. Een bekend model is de FTG Blues die voldoet aan de S1P veiligheidsnorm. Dit betekent dat de schoen onder andere beschikt over een stalen neus, een antiperforatie veilgheidszool en een schokdemping in de hak. De FTG Blues heeft een sneaker uitstraling en is beschikbaar als hoog model en laag model.

ftg werkschoenen

Elten veiligheidsschoenen

Deze modellen zijn zeer betrouwbaar en worden al meer dan 100 jaar geproduceerd. Tegenwoordig is Elten 1 van de grootste aanbieders van werkschoenen in Europa. Populaire modellen zijn de Sensation met S2 beveiliging en de Checker met S3 beveiliging. Een S3 schoen heeft ten opzichte van een S2 schoen 2 extra eigenschappen: een antislipprofiel en een onpenetreerbare tussenzool.