Werkschoenen Delft

Wilt u werkschoenen in Delft bestellen bij een betrouwbaar bedrijf? Dan bent u bij Planet Group aan het juiste adres! Want ons team heeft meer dan 40 jaar ervaring binnen de werkschoenen branche. Vanuit onze ruim opgezette winkel in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn leveren wij aan bedrijven en particulieren in onze omgeving. Wij leveren ook in heel Nederland, Duitsland en België. Heeft u op korte termijn werkschoenen nodig? Neem dan eens contact met ons op. Dan kunnen wij u informeren over onze voorraden en levertijden.

Waarom zou u kiezen voor Planet Group?

 • Eenvoudig online bestellen op onze webshop Workplanet.
 • Passen in onze winkel in Leiderdorp.
 • Passen in onze winkel in Alphen aan den Rijn.
 • Echte specialist: wij adviseren vanuit onze jarenlange ervaring.
 • Vrijblijvende offerte: vraag een vrijblijvende offerte aan.
 • Lage prijs: onze artikelen zijn zeer scherp geprijsd.
 • Ruime keuze: ons aanbod biedt uitkomst voor alle beroepen.
 • Voor bedrijf en particulier: grote en kleine aantallen.
 • Ruime voorraden: neem contact op als u een vraag heeft.
 • Op rekening kopen: voor al onze zakelijke klanten.

Contact

Werkschoenen Alphen

Werkschoenen Delft eerst even passen?

Dat is mogelijk! Vanuit Delft is het wel een stukje rijden naar Leiderdorp of Alphen aan den Rijn. Maar comfortabele werkschoenen zijn heel belangrijk. Het juiste paar werkschoenen kan een hoop ellende voorkomen. In onze winkels staan onze medewerkers 5 dagen per week voor u klaar. Want wij delen graag onze jarenlange ervaring. Ervaar de hoge kwaliteit van onze merken en bepaal welke maat bij u past.

werkschoenen

Groot aanbod werkschoenen Delft

Werkschoenen in Delft zijn niet langer lastig om te vinden. Want als totaal aanbieder levert Planet Group hoge kwaliteit werkschoenen voor alle beroepen in de omgeving van Leiderdorp en daarbuiten. De belangrijkste eigenschap van goede werkschoenen is het bieden van bescherming tegen bijvoorbeeld scherpe voorwerpen. Daarnaast is het belangrijk dat het schoeisel comfortabel zit. Planet Group kan veel verschillende soorten werkschoenen leveren, bijvoorbeeld:

 • Heren en dames modellen.
 • Lage en hoge modellen.
 • Werklaarzen.
 • Sneaker werkschoenen.
 • Instappers.
 • Werkklompen.
 • Sandalen.

Veiligheidsnormeringen

Als u in Delft woont en u zoekt goede werkschoenen, dan is het bieden van bescherming de belangrijkste eigenschap van de veiligheidsschoenen. Want de drager moet de hele dag veilig aan de slag kunnen. Er zijn verschillende veiligheidsnormeringen die aangeven op welke manier een werkschoen beschermd is. Met andere woorden: voor welk branche een werkschoen geschikt is.

Een werknemer in de zorg vindt bijvoorbeeld hygiëne belangrijk. En er hoeft misschien geen beschermende neus op de schoen te zitten. Terwijl deze veiligheidsneus juist noodzakelijk is voor iemand die in de bouw werkt. Dragers in de bouw moeten namelijk zo goed mogelijk beschermd zijn tegen vallende objecten. Vindt u dit onderwerp lastig? Voor meer informatie bezoekt u onze pagina over veiligheidsnormeringen op onze webshop Workplanet.

Een uitgebreid aanbod werkschoenen Delft

Het uitkiezen van een paar werkschoenen wordt een stuk leuker als u een ruime keuze heeft. Daarom is het mogelijk om te kiezen tussen meer dan 1000 verschillende werkschoenen van bekende merken. Hieronder geven wij u een korte omschrijving van onze belangrijkste merken.

Werkschoenen merken

Meindl werkschoenen

Veiligheidsschoenen van Meindl hebben een zeer hoge kwaliteit. Twee voorbeelden van bekende modellen zijn de Bergschuh en de Airstream. De Bergschuh is gemaakt van leer, is S3 beveiligd, heeft een stalen neus en rubberen neuskap. Beide modellen zijn bestelbaar met GORE-TEX voering. De Meindl Airstream heeft ook een zaagbeveiliging.

werkschoenen meindl

Diadora werkschoenen

Deze comfortabele, Italiaanse schoenen staan ook wel bekend als de ‘werkschoenen die ademen’. Want 5 modellen hebben het GEOX-systeem in de onderkant van de zool. Ook zijn er 6 modellen die het vernieuwde GEOX-systeem in de hiel hebben. Diadora werkschoenen zien er sportief uit en hebben een extra slipweerstand.

werkschoenen diadora

FTG werkschoenen

Deze Italië werkschoenen hebben een geweldige prijs/kwaliteit verhouding in het middensegment. Ook behoren meerdere modellen van dit merk tot de lichtste veiligheidsschoenen ter wereld. Een bekend model is de FTG Blues die voldoet aan de S1P veiligheidsnorm. Dit betekent dat de schoen onder andere beschikt over een stalen neus, een antiperforatie veilgheidszool en een schokdemping in de hak. De FTG Blues heeft een sneaker uitstraling en is beschikbaar als hoog model en laag model.

ftg werkschoenen

Elten werkschoenen

Deze modellen zijn zeer betrouwbaar en worden al meer dan 100 jaar geproduceerd. Tegenwoordig is Elten 1 van de grootste aanbieders van werkschoenen in Europa. Populaire modellen zijn de Sensation met S2 beveiliging en de Checker met S3 beveiliging. Een S3 schoen heeft ten opzichte van een S2 schoen 2 extra eigenschappen: een antislipprofiel en een onpenetreerbare tussenzool.