Werkschoenen Gorinchem

Wilt u werkschoenen in Gorinchem bestellen bij een specialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Planet Group verkoopt vanuit Leiderdorp en Alphen aan den Rijn aan bedrijven en particulieren door heel Nederland. Ons team heeft meer dan 40 jaar ervaring binnen de werkschoenen branche en geeft u graag een advies. Wilt u bijvoorbeeld werkschoenen die kunnen ademen? Of een populaire sneaker werkschoen? Geen probleem!

Heeft u op korte termijn werkschoenen nodig? Neem dan eens contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over onze voorraden/ levertijden.

Waarom zou u voor ons kiezen?

 • Eenvoudig online bestellen op onze webshop Workplanet.
 • Passen in onze winkel in Leiderdorp.
 • Passen in onze winkel in Alphen aan den Rijn.
 • Echte specialist: wij adviseren vanuit onze jarenlange ervaring.
 • Vrijblijvende offerte: vraag een vrijblijvende offerte aan.
 • Lage prijs: onze artikelen zijn zeer scherp geprijsd.
 • Ruime keuze: ons aanbod biedt uitkomst voor alle beroepen.
 • Voor bedrijf en particulier: grote en kleine aantallen.
 • Ruime voorraden: neem contact op als u een vraag heeft.
 • Op rekening kopen: voor al onze zakelijke klanten.

Contact

Werkschoenen specialist Alphen aan den Rijn

Werkschoenen Gorinchem eerst passen?

Dat is mogelijk! Kom eens langs in onze winkel in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn als u in de buurt bent. In onze winkel hebben wij een ruim aanbod voor u klaar staan. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Ook geven onze medewerkers u graag een geheel vrijblijvend en passend advies. Ervaar de hoge kwaliteit van onze verschillende merken en bepaal welke maat het beste bij u past.

werkschoenen

Groot aanbod werkschoenen Gorinchem

Planet Group levert hoge kwaliteit werkschoenen voor alle beroepen in de omgeving van Leiderdorp en Alphen aan den Rijn en door heel Nederland. Voorradige producten leveren wij altijd binnen 3 werkdagen. De belangrijkste eigenschap van goede werkschoenen is het bieden van bescherming. Naast ‘veiligheid’ is het belangrijk dat de schoenen comfortabel zitten. Comfortabele werkschoenen zorgen ervoor dat een drager energie overhoudt aan het einde van de dag. Planet Group kan veel verschillende soorten werkschoenen leveren, bijvoorbeeld:

 • Heren en dames modellen.
 • Lage en hoge modellen.
 • Werklaarzen.
 • Sneaker werkschoenen.
 • Instappers.
 • Werkklompen.
 • Sandalen.

Veiligheidsnormeringen

Veel dragers hebben nog nooit gehoord van een veiligheidsnormering. En zeker niet in combinatie met een veiligheidsschoen. Wij informeren u graag over dit onderwerp. Er zijn verschillende veiligheidsnormeringen die aangeven op welke manier een werkschoen bescherming biedt. Met andere woorden: voor welk beroep een werkschoen geschikt is.

Een werknemer in de zorg, vindt bijvoorbeeld hygiëne belangrijk. En er hoeft wellicht geen zware, beschermende neus op de schoen te zitten. Deze zware veiligheidsneus is juist noodzakelijk voor iemand die in de bouw werkt. Dragers in de bouw moeten namelijk goed beschermd zijn tegen vallende objecten. Lees alles over veiligheidsnormeringen op onze webshop Workplanet.

Een uitgebreid aanbod werkschoenen Gorinchem

Planet Group biedt klanten altijd een ruim assortiment aan met meer dan 1000 verschillende werkschoenen van bekende merken. Zo maken we het een stuk leuker om een paar veiligheidsschoenen te kiezen. Hieronder geven wij u een korte omschrijving van onze belangrijkste merken.

Meindl

Veiligheidsschoenen van Meindl hebben een zeer hoge kwaliteit. Twee voorbeelden van bekende modellen zijn de Bergschuhe en de Airstream. De leren Bergschuhe is S3 beveiligd, heeft een stalen neus en rubberen neuskap. Beide modellen zijn bestelbaar met GORE-TEX voering. De Meindl Airstream heeft ook een zaagbeveiliging.

werkschoenen meindl

Diadora

Deze comfortabele, Italiaanse werkschoenen staan ook wel bekend als de ‘werkschoenen die ademen’. Want 5 modellen hebben het GEOX-systeem in de onderkant van de zool. Hierdoor ervaren dragers dat zij een stuk minder last hebben van zweetvoeten. Ook zijn er 6 modellen die het vernieuwde GEOX-systeem in de hiel hebben.

werkschoenen diadora

FTG

Deze Italiaanse werkschoenen hebben een geweldige prijs/kwaliteit verhouding in het middensegment. Ook behoren meerdere modellen van dit merk tot de lichtste veiligheidsschoenen ter wereld. Een bekend model is de FTG Blues die voldoet aan de S1P veiligheidsnorm. Dit betekent dat de schoen onder andere beschikt over een stalen neus, een antiperforatie veilgheidszool en een schokdemping in de hak. De FTG Blues heeft een sneaker uitstraling en is beschikbaar als hoog model en laag model.

ftg werkschoenen

Elten werkschoenen

Deze modellen zijn zeer betrouwbaar en worden al meer dan 100 jaar geproduceerd. Tegenwoordig is Elten 1 van de grootste aanbieders van werkschoenen in Europa. Populaire modellen zijn de Sensation met S2 beveiliging en de Checker met S3 beveiliging. Een S3 schoen heeft ten opzichte van een S2 schoen 2 extra eigenschappen: een antislipprofiel en een onpenetreerbare tussenzool.