Werkschoenen Leiden

Wil je werkschoenen in Leiden bestellen bij een echte specialist? Online of liever eerst even passen in een winkel? Dan ben je bij Planet Group aan het juiste adres! Want ons team heeft ruim 40 jaar ervaring binnen de werkschoenen en werkkleding branche. Vanuit onze ruim opgezette winkel in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn leveren wij aan particulieren en bedrijven in onze omgeving. Zowel kleine als grote aantallen.

Waarom zou u kiezen voor Planet Group?

 • Eenvoudig online bestellen op onze webshop Workplanet.
 • Passen in onze winkel in Leiderdorp.
 • Passen in onze winkel in Alphen aan den Rijn.
 • Echte specialist: wij adviseren vanuit onze jarenlange ervaring.
 • Vrijblijvende offerte: vraag een vrijblijvende offerte aan.
 • Lage prijs: onze artikelen zijn zeer scherp geprijsd.
 • Ruime keuze: ons aanbod biedt uitkomst voor alle beroepen.
 • Voor bedrijf en particulier: grote en kleine aantallen.
 • Ruime voorraden: neem contact op als u een vraag heeft.
 • Op rekening kopen: voor al onze zakelijke klanten.

Contact

Diadora, werkschoenen Alphen

Werkschoenen Leiden eerst passen?

Kom eens langs in onze winkel in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. Daar staan onze medewerkers voor u klaar om een passend advies te geven. Wij delen graag onze jarenlange ervaring met u. Ervaar de hoge kwaliteit van onze merken en bepaal welke maat voor u geschikt is. De juiste maat kan per merk verschillen.

werkschoenen

Groot aanbod werkschoenen Leiden

Als totaal aanbieder levert Planet Group werkschoenen in de omgeving van Leiderdorp, Alphen aan den Rijn en door de rest van Nederland. Ook leveren wij aan landen in het buitenland, zoals België, Duitsland en Frankrijk. De belangrijkste eigenschap van goede werkschoenen is het bieden van bescherming. Bijvoorbeeld tegen scherpe voorwerpen op de grond of vallende objecten. Daarnaast is het belangrijk dat de schoenen comfortabel zitten. Planet Group kan veel verschillende soorten werkschoenen leveren, bijvoorbeeld:

 • Heren en dames modellen.
 • Lage en hoge modellen.
 • Werklaarzen.
 • Sneaker werkschoenen.
 • Instappers.
 • Werkklompen.
 • Sandalen.

Veiligheidsnormeringen

Het bieden van bescherming is de belangrijkste eigenschap van een werkschoen. Want daar moet de drager ten allen tijde op kunnen vertrouwen. Er zijn verschillende veiligheidsnormeringen die aangeven op welke manier een werkschoen beschermd is. Met andere woorden: voor welk beroep een werkschoen geschikt is. Dankzij deze veiligheidsnormering worden werkschoenen ook wel veiligheidsschoenen genoemd.

Een werknemer in de zorgsector vindt bijvoorbeeld hygiëne belangrijk. En er hoeft misschien geen beschermende neus op de schoen te zitten. Terwijl deze veiligheidsneus juist noodzakelijk is voor iemand die in de bouw werkt. Dragers in de bouw moeten namelijk goed beschermd zijn tegen vallende objecten. Lees alles over veiligheidsnormeringen op onze webshop Workplanet.

Een uitgebreid aanbod

Het kiezen van het juiste paar werkschoenen is erg lastig. Maar het wordt een stuk leuker als u kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod. Daarom hebben wij ruim 1000 verschillende werkschoenen van bekende merken in ons assortiment. Deze producten kunt u ook online bestellen op onze webshop Workplanet. Als u er niet uitkomt, kunt u ons personeel om advies vragen. Dat kan zowel telefonisch als in onze winkel. Hieronder geven wij u een korte omschrijving van onze belangrijkste merken.

Meindl

Veiligheidsschoenen van Meindl hebben een zeer hoge kwaliteit. Twee voorbeelden van bekende modellen zijn de Bergschuh en de Airstream. De leren Bergschuh is S3 beveiligd, heeft een stalen neus en rubberen neuskap. Beide modellen zijn bestelbaar met GORE-TEX voering. De Meindl Airstream heeft ook een zaagbeveiliging.

werkschoenen meindl

Diadora

Deze comfortabele, Italiaanse schoenen staan ook wel bekend als de ‘werkschoenen die ademen’. Want 5 modellen hebben het GEOX-systeem in de onderkant van de zool. Ook zijn er 6 modellen die het vernieuwde GEOX-systeem in de hiel hebben. Diadora werkschoenen zijn sportief en hebben een extra slipweerstand.

werkschoenen diadora

FTG

Deze Italië veiligheidsschoenen hebben een geweldige prijs/kwaliteit verhouding in het middensegment. Ook behoren meerdere modellen van dit merk tot de lichtste veiligheidsschoenen ter wereld. Een bekend model is de FTG Blues die voldoet aan de S1P veiligheidsnorm. Dit betekent dat de schoen onder andere beschikt over een stalen neus, een antiperforatie veilgheidszool en een schokdemping in de hak. De FTG Blues heeft een sneaker uitstraling en is beschikbaar als hoog model en laag model.

ftg werkschoenen

Elten werkschoenen

Deze modellen zijn zeer betrouwbaar en worden al meer dan 100 jaar geproduceerd. Tegenwoordig is Elten 1 van de grootste aanbieders van werkschoenen in Europa. Populaire modellen zijn de Sensation met S2 beveiliging en de Checker met S3 beveiliging. Een S3 schoen heeft ten opzichte van een S2 schoen 2 extra eigenschappen: een antislipprofiel en een onpenetreerbare tussenzool.