Werkschoenen Naaldwijk

Wilt u werkschoenen in Naaldwijk bestellen bij een echte specialist? Laat u dan eens adviseren door Planet Group. Ons team heeft sinds 2001 ervaring binnen de werkschoenen branche. Vanuit onze ruim opgezette winkel in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn leveren wij aan zowel bedrijven als particulieren. Dat betekent dat Planet Group kleine en grote aantallen levert.

Heeft u op korte termijn werkschoenen nodig? Geen probleem. In onze winkel liggen veel merken ruim op voorraad. Neem eens contact met ons op. Zo kunnen wij u informeren over onze voorraden.

Waarom zou u kiezen voor Planet Group?

 • Eenvoudig online bestellen op onze webshop Workplanet.
 • Passen in onze winkel in Leiderdorp.
 • Passen in onze winkel in Alphen aan den Rijn.
 • Echte specialist: wij adviseren vanuit onze jarenlange ervaring.
 • Vrijblijvende offerte: vraag een vrijblijvende offerte aan.
 • Lage prijs: onze artikelen zijn zeer scherp geprijsd.
 • Ruime keuze: ons aanbod biedt uitkomst voor alle beroepen.
 • Voor bedrijf en particulier: grote en kleine aantallen.
 • Ruime voorraden: neem contact op als u een vraag heeft.
 • Op rekening kopen: voor al onze zakelijke klanten.

Contact

Werkschoenen Naaldwijk eerst passen?

Geen probleem, kom eens langs in onze winkel in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. Daar staan onze medewerkers voor u klaar om een passend advies te geven. Dagelijks delen wij onze jarenlange ervaring met onze klanten. Planet Group vindt het leuk en ziet het als uitdaging om klanten het juiste paar werkschoenen te laten vinden. Ervaar zelf de hoge kwaliteit van onze merken en bepaal welke maat voor u geschikt is. De juiste maat kan namelijk per merk verschillen.

Werkschoenen Naaldwijk

Groot aanbod werkschoenen Naaldwijk

Als totaal aanbieder levert Planet Group werkschoenen in de omgeving van Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. En daarnaast ook door heel Nederland. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen op het juiste paar werkschoenen loopt. Daarom biedt Planet Group een groot assortiment aan met veel verschillende merken. Zowel Nederlandse als buitenlandse merken.

De belangrijkste eigenschap van goede werkschoenen is het bieden van bescherming. Bijvoorbeeld tegen scherpe voorwerpen op de grond of vallende objecten. Daarnaast is het belangrijk dat de schoenen comfortabel zitten. Planet Group kan veel verschillende soorten werkschoenen leveren, bijvoorbeeld:

 • Heren en dames modellen.
 • Lage en hoge modellen.
 • Werklaarzen.
 • Sneaker werkschoenen.
 • Instappers.
 • Werkklompen.
 • Sandalen.

Veiligheidsnormeringen werkschoenen Naaldwijk

Er zijn verschillende veiligheidsnormeringen die aangeven op welke manier een werkschoen beschermd is. Een veiligheidsnorm is een soort klasse waar een werkschoen binnen kan vallen. Daaruit volgt dan of een werkschoen geschikt is voor een bepaald beroep. Dankzij de veiligheidsnormering worden werkschoenen ook wel veiligheidsschoenen genoemd.

Een werknemer in de zorgsector vindt bijvoorbeeld hygiëne belangrijk. Daarnaast heeft dit type drager baat bij een lichtgewicht en comfortabele schoen. Er hoeft in de meeste gevallen geen beschermende neus op te zitten. Terwijl deze veiligheidsneus juist noodzakelijk is voor iemand die in de bouw werkt. Dragers in de bouw moeten namelijk goed beschermd zijn tegen vallende objecten. Lees alles over veiligheidsnormeringen op onze webshop Workplanet.

Een uitgebreid aanbod

Het kiezen van het juiste paar werkschoenen is erg lastig. Maar het wordt een stuk leuker als u een ruime keuze heeft. Daarom hebben wij ruim 1000 verschillende werkschoenen aan van bekende merken. Deze merken komen zowel uit Nederland als het buitenland. Deze producten kunt u ook online bestellen op onze webshop Workplanet. Als u er niet uitkomt, kunt u ons personeel om advies vragen. Dat kan zowel telefonisch als in onze winkel. Hieronder geven wij u een korte omschrijving van onze belangrijkste merken.

Meindl

Veiligheidsschoenen van Meindl hebben een zeer hoge kwaliteit. Twee voorbeelden van bekende modellen zijn de Bergschuh en de Airstream. De leren Bergschuh is S3 beveiligd, heeft een stalen neus en rubberen neuskap. Beide modellen zijn bestelbaar met GORE-TEX voering. De Meindl Airstream heeft ook een zaagbeveiliging.

werkschoenen meindl

Diadora

Deze comfortabele, Italiaanse schoenen staan ook wel bekend als de ‘werkschoenen die ademen’. Want 5 modellen hebben het GEOX-systeem in de onderkant van de zool. Ook zijn er 6 modellen die het vernieuwde GEOX-systeem in de hiel hebben. Diadora werkschoenen zijn sportief en hebben een extra slipweerstand.

werkschoenen diadora

FTG

Deze Italië veiligheidsschoenen hebben een geweldige prijs/kwaliteit verhouding in het middensegment. Ook behoren meerdere modellen van dit merk tot de lichtste veiligheidsschoenen ter wereld. Een bekend model is de FTG Blues die voldoet aan de S1P veiligheidsnorm. Dit betekent dat de schoen onder andere beschikt over een stalen neus, een antiperforatie veilgheidszool en een schokdemping in de hak. De FTG Blues heeft een sneaker uitstraling en is beschikbaar als hoog model en laag model.

ftg werkschoenen

Elten werkschoenen

Deze modellen zijn zeer betrouwbaar en worden al meer dan 100 jaar geproduceerd. Tegenwoordig is Elten 1 van de grootste aanbieders van werkschoenen in Europa. Populaire modellen zijn de Sensation met S2 beveiliging en de Checker met S3 beveiliging. Een S3 schoen heeft ten opzichte van een S2 schoen 2 extra eigenschappen: een antislipprofiel en een onpenetreerbare tussenzool.