Werkschoenen Spijkenisse

Wilt u werkschoenen in Spijkenisse bestellen bij een betrouwbaar bedrijf met veel ervaring? Dan bent u bij Planet Group aan het juiste adres! Want het team van Planet Group heeft meer dan 40 jaar ervaring binnen de veiligheidsschoenen branche.

Vanuit onze ruim opgezette winkel in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn leveren wij aan bedrijven en particulieren door heel Nederland. Grote en kleine aantallen voor heren en dames. Heeft u op korte termijn werkschoenen nodig? Neem dan eens contact met ons op. Als u ons bijvoorbeeld belt dan kunnen onze medewerkers u informeren over onze voorraden. En wellicht een snelle, passende oplossing bieden.

Waarom zou u kiezen voor Planet Group?

 • Eenvoudig online bestellen op onze webshop Workplanet.
 • Passen in onze winkel in Leiderdorp.
 • Passen in onze winkel in Alphen aan den Rijn.
 • Echte specialist: wij adviseren vanuit onze jarenlange ervaring.
 • Vrijblijvende offerte: vraag een vrijblijvende offerte aan.
 • Lage prijs: onze artikelen zijn zeer scherp geprijsd.
 • Ruime keuze: ons aanbod biedt uitkomst voor alle beroepen.
 • Voor bedrijf en particulier: grote en kleine aantallen.
 • Ruime voorraden: neem contact op als u een vraag heeft.
 • Op rekening kopen: voor al onze zakelijke klanten.

Contact

Diadora, werkschoenen Alphen

Werkschoenen Spijkenisse eerst passen?

Dat is mogelijk! Kom dan eens langs in onze winkel in Leiderdorp. Daar staan onze medewerkers voor u klaar om een passend advies te geven. Want wij delen graag onze jarenlange ervaring met u. Ervaar de hoge kwaliteit van onze merken en bepaal welke schoen(maat) het beste bij u past.

werkschoenen

Groot aanbod werkschoenen Spijkenisse

Als totaal aanbieder levert Planet Group hoge kwaliteit werkschoenen voor alle beroepen in de omgeving van Spijkenisse. De belangrijkste eigenschap van goede werkschoenen is het bieden van bescherming. Bijvoorbeeld tegen scherpe voorwerpen of vallende objecten. Daarnaast is het belangrijk dat het schoeisel comfortabel zit. Planet Group kan veel verschillende soorten werkschoenen leveren, zoals:

 • Heren en dames modellen.
 • Lage en hoge modellen.
 • Werklaarzen.
 • Sneaker werkschoenen.
 • Instappers.
 • Werkklompen.
 • Sandalen.

Veiligheidsnormeringen werkschoenen Spijkenisse

Een drager van een veiligheidsschoen moet de hele dag veilig aan de slag kunnen. Er zijn verschillende veiligheidsnormeringen die aangeven op welke manier een werkschoen beschermd is. Met andere woorden: voor welk beroepen een werkschoen geschikt is.

Een werknemer in de zorg vindt bijvoorbeeld hygiëne belangrijker dan een zware beschermkap aan de voorkant van de schoen. Deze extra beschermende neus is juist weer noodzakelijk voor iemand die in de bouw werkt. Dragers in de bouw moeten namelijk goed beschermd zijn tegen vallende objecten. Meer informatie? Bekijk dan eens onze pagina over veiligheidsnormeringen op onze webshop Workplanet.

Een uitgebreid aanbod werkschoenen Spijkenisse

Het uitkiezen van een paar werkschoenen wordt een stuk leuker als u een ruime keuze heeft. Daarom hebben wij ruim 1000 verschillende werkschoenen van bekende merken in ons assortiment. Hieronder geven wij u een korte omschrijving van een paar belangrijke merken.

Meindl werkschoenen

Hoge kwaliteit Duitse werkschoenen die grotendeels van leer zijn gemaakt. Meerdere modellen worden ook als zaagschoen gebruikt omdat er een zaagbeveiliging op zit. Twee bekende voorbeelden zijn de Bergschuh en de Airstream. De Bergschuh is gemaakt van leer, is S3 beveiligd, heeft een stalen neus en rubberen neuskap. Beide modellen zijn bestelbaar met GORE-TEX voering. De Meindl Airstream heeft een zaagbeveiliging.

werkschoenen meindl

Diadora werkschoenen

Deze comfortabele, Italiaanse schoenen staan bekend als de ‘werkschoenen die ademen’. Want 5 modellen hebben het GEOX-systeem in de onderkant van de zool. Dit zorgt ervoor dat deze schoenen misschien wel het beste ademen van alle veiligheidsschoenen. Ook zijn er 6 modellen die het vernieuwde GEOX-systeem in de hiel hebben in plaats van de onderkant van de zool. Bekijk hieronder een paar voorbeelden:

werkschoenen diadora

FTG werkschoenen

Deze Italië werkschoenen hebben een geweldige prijs/kwaliteit verhouding in het middensegment. Ook behoren meerdere modellen van dit merk tot de lichtste veiligheidsschoenen ter wereld. Een bekend model is de FTG Blues die voldoet aan de S1P veiligheidsnorm. Dit betekent dat de schoen onder andere beschikt over een stalen neus, een antiperforatie veilgheidszool en een schokdemping in de hak. De FTG Blues heeft een sneaker uitstraling en is beschikbaar als hoog model en laag model.

ftg werkschoenen

Elten werkschoenen

Deze modellen zijn zeer betrouwbaar en worden al meer dan 100 jaar geproduceerd. Tegenwoordig is Elten 1 van de grootste aanbieders van werkschoenen in Europa. Populaire modellen zijn de Sensation met S2 beveiliging en de Checker met S3 beveiliging. Een S3 schoen heeft ten opzichte van een S2 schoen 2 extra eigenschappen: een antislipprofiel en een onpenetreerbare tussenzool.