Werkschoenen Utrecht

Wilt u werkschoenen in Utrecht bestellen bij een specialist? Dan kunt u terecht bij Planet Group! Ons team heeft meer dan 40 jaar ervaring binnen de werkschoenen branche. Vanuit onze winkels in Alpen aan den Rijn en in Leiderdorp, leveren wij aan bedrijven en particulieren door heel Nederland. Utrecht is niet dichtbij, maar met ons internationale aanbod zijn wij zeker de moeite waard!

Heeft u op korte termijn werkschoenen nodig? Neem dan eens contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over onze voorraden.

Waarom zou u kiezen voor Planet Group?

 • Eenvoudig online bestellen op onze webshop Workplanet.
 • Passen in onze winkel in Leiderdorp.
 • Passen in onze winkel in Alphen aan den Rijn.
 • Echte specialist: wij adviseren vanuit onze jarenlange ervaring.
 • Vrijblijvende offerte: vraag een vrijblijvende offerte aan.
 • Lage prijs: onze artikelen zijn zeer scherp geprijsd.
 • Ruime keuze: ons aanbod biedt uitkomst voor alle beroepen.
 • Voor bedrijf en particulier: grote en kleine aantallen.
 • Ruime voorraden: neem contact op als u een vraag heeft.
 • Op rekening kopen: voor al onze zakelijke klanten.

Contact

Diadora, werkschoenen Alphen

Werkschoenen Utrecht even passen?

Bij ons kun je uiteraard de werkschoenen eerst even passen! U bent van harte welkom om langs te komen in 1 van onze winkels in Alphen aan den Rijn en Leiderdorp. Onze medewerkers staan voor u klaar voor een gratis en goed advies. Wij delen graag onze jarenlange ervaring.

Werkschoenen in Leiderdorp

Aanbod werkschoenen Utrecht

Als totaal aanbieder levert Planet Group hoge kwaliteit werkschoenen voor alle beroepen in de omgeving van Leiderdorp en door de rest van Nederland. We hebben zelfs een hoop klanten in het buitenland. De belangrijkste eigenschap van goede werkschoenen is het bieden van bescherming tegen bijvoorbeeld scherpe voorwerpen. Daarnaast is het belangrijk dat de schoenen comfortabel zitten. Planet Group kan veel verschillende soorten werkschoenen leveren. Een aantal voorbeelden staan hieronder:

 • Heren en dames modellen.
 • Lage en hoge modellen.
 • Werklaarzen.
 • Sneaker werkschoenen.
 • Instappers.

Veiligheidsnormeringen

Het bieden van bescherming is de belangrijkste eigenschap van een werkschoen. Want de drager moet veilig aan het werk kunnen. Er zijn verschillende veiligheidsnormeringen die aangeven op welke manier een werkschoen beschermd is. Met andere woorden: voor welk beroep zijn er meerdere werkschoenen die geschikt zijn.

Een werknemer in de zorg, vindt bijvoorbeeld hygiëne belangrijk. En er hoeft misschien geen beschermende neus op de schoen te zitten. Terwijl deze veiligheidsneus juist noodzakelijk is voor iemand die in de bouw werkt. Dragers in de bouw moeten namelijk goed beschermd zijn tegen vallende objecten. Lees alles over veiligheidsnormeringen op onze webshop Workplanet.

Uitgebreid aanbod

Het uitkiezen van een paar werkschoenen wordt een stuk leuker als u kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod. Daarom hebben wij ruim 1000 verschillende werkschoenen van bekende merken in ons assortiment. Deze producten kunt u ook online bestellen op onze webshop Workplanet. Hieronder geven wij u een korte omschrijving van onze belangrijkste merken.

Meindl

Schoenen van Meindl hebben een zeer hoge kwaliteit. Twee voorbeelden van bekende modellen zijn de Bergschuhe en de Airstream. De leren Bergschuhe is S3 beveiligd, heeft een stalen neus en rubberen neuskap. Beide modellen zijn bestelbaar met GORE-TEX voering. De Meindl Airstream heeft ook een zaagbeveiliging.

werkschoenen meindl

Diadora

Deze comfortabele, Italiaanse schoenen staan ook wel bekend als de ‘werkschoenen die ademen’. Want 5 modellen hebben het GEOX-systeem in de onderkant van de zool. Ook zijn er 6 modellen die het vernieuwde GEOX-systeem in de hiel hebben. Diadora werkschoenen zijn sportief en hebben een extra slipweerstand.

werkschoenen diadora

FTG

Deze Italië werkschoenen hebben een geweldige prijs/kwaliteit verhouding in het middensegment. Ook behoren meerdere modellen van dit merk tot de lichtste veiligheidsschoenen ter wereld. Een bekend model is de FTG Blues die voldoet aan de S1P veiligheidsnorm. Dit betekent dat de schoen onder andere beschikt over een stalen neus, een antiperforatie veilgheidszool en een schokdemping in de hak. De FTG Blues heeft een sneaker uitstraling en is beschikbaar als hoog model en laag model.

ftg werkschoenen

Elten werkschoenen

Deze modellen zijn zeer betrouwbaar en worden al meer dan 100 jaar geproduceerd. Tegenwoordig is Elten 1 van de grootste aanbieders van werkschoenen in Europa. Populaire modellen zijn de Sensation met S2 beveiliging en de Checker met S3 beveiliging. Een S3 schoen heeft ten opzichte van een S2 schoen 2 extra eigenschappen: een antislipprofiel en een onpenetreerbare tussenzool.